2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست

سلام سارا جون 

من روز اول این تاپیک رو دنبال کردم و خوندم 

میخام از امروز تمرین هارو انجام بدم عزیزم

واسه نی نی دار شدن میخام انرزی مثبت جذب کنم 

مرسی از ت  مهربون 

سلااام میشه توضیح بدین چی هست و چیکار باید کرد؟

سلااام عزیزم خوش اومدی 😍 

قانون جذب رو دارم آموزش میدم...

از ص۴ بخون و بعد ص۱۲ چند تا تمرین هس انحام بده...

فقط زود ک بهمون برسی😋🥰

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سارا جون  من روز اول این تاپیک رو دنبال کردم و خوندم  میخام از امروز تمرین هارو انج ...

سلام عزیزم خیلیم عااااالی 😍😍😍

پس فقط زود ک زیاد عقب نمونی و زود بهمون برسی کم کم دارد درس های سخت میشیم هااا....باید پا به پای هم باشیم تا خوب جا بیفته برامون 🥰

خووووووب امروز میخام ازتون ی چن تا کار جدید انجام بدید...

.

دو تا تکنیک میخام بهتون بگم ک حتمن در طول روز باید ازش استفاده کنید..

حالا از روز اول توقع ندارم همیشه یادتون باشه و کامل انجام بدین ولی سعی کنید ک خوب پیش برین چون کم کم توقعم بالا میره ازتون هااا اونوقت ک خطرناکه میشه 😄😉.

.

•خب اولی تکنیک تحسین کردن هستش💓

برای دستیابی به موفقیتهای بیشتر دنبال  کسایی بگردید که به اون موفقیتها رسیدن،، اونهارو تحسین کنید اینطوری خودتون رو هم ارتعاش با خواسته تون قرار میدین.

اگر دو نفر که رابطه زیبایی با هم دارند را می بینید به جای حسادت کردن و ناراحت شدن و پشت سرشون حرف زدن شروع کنید به تحسین روابط قشنگشون تا جهان هم شما را به سمت جذب روابط عالی ببره 💓😋

اگر کسی رو میبینید که صاحب ماشین آخرین سیستمه و آرزوی داشتنش رو دارین.. به جای حسادت و آه و ناله شروع کنید به تحسینش و خدا رو برای دیدن آدمی موفق سپاسگزار باشید تا جهان به شما بهتر از خواسته تون رو بده...
.

مثلا بچه میخواین،،  و همش زن حامله میبینید بعد با خودتون میگید خدا فقط میخاد منو حرص بده ینی چی همه حامله میشن فقط من نمیشم!!!!

بعدم کلی حسرت و آه و حسادت!!

ازین به بعد میخوام به جای اینکار،،  وقتی زن حامله ای دیدین لبخند بزنید و از ته دلتون تحسینش کنید و بگید آفرین ک خودت جذب کردی و به خواستت رسیدی 🥰

اینطوری میتونید خودتون رو هم فرکانس با چیزایی ک میخواین قرار بدین...💫

•تکنیک بعدی تکنیک لبخند هستش💓

‍🙂تصور کنین امروز براتون یک چالش گذاشتن به اسم
(لبخندِ یک میلیون دلاری)

شرطش هم اینه که از
از صبح به محض بیدار شدن تا شب موقع خوابیدن لبخند بزنید.

🔰این تکنیک عالیه حتماً امروز امتحان کن..

⚠️فقط یادت باشه اگه یهو به خودت اومدی و لبخندی دیگه درکار نبود باختی هااااا😁

خب کاری که باید بکنی اینه که  به محض باز شدن چشمت لبخند بزنی و این لبخند رو حفظ کنی تا شب...

💠با لبخند صورتتُ بشور
💠با لبخند صبحانه بخور
💠با لبخند به افکار منفی بخند
💠با لبخند به سرکار برو
💠با لبخند برخورد عالی داشته باش

⚠️نمیگم از خنده غش کنیا..نه!
فقط یک لبخند اینجوری 👈🏼🙂

🔰امروز هرررررر کسی هررررر چیزی گفت لبخندت رو حفظ کن و نفس عمیق بکش
هررررر اتفاقی هم افتاد لبخند یک میلیون دلاریِ امروزت رو از دست نده🤗

خب ببینیم کی برنده میشه🤑

آمدن هر صبح

پیام خداوند برای آغاز یک فرصت تازه است

برخیز و در این فرصت تازه زندگی را زندگی کن

تغییر مثبتی ایجاد کن

و از یک روز دوست داشتنی خداوند لذت ببر

سلام صبح همگی بخیر 😄😄😄

سلام سارا جان ببخشید من خواب موندم یه سوال

من چون قراره تو خونمون تعمیرات کنیم خیلی سختمه که خونه رو از ته تمیز کنم نمیشه در حد معمولی تمیز کنیم

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟

خانومایی ک بچه میخواستین قرار بود امروز بیاین هاااا...

ندیدمتون ک🤔

.

.

خب شمام لطفا اگه این پیام رو میخونید اول از همه (البته بعد از نوشتن باورها)اینکه تمرین بالا رو انجام بدید ک پست قبل گزاشتم...

بعدشم دو تا کار می‌کنید...

یکی اینکه میرید ی دست لباس می‌خرین برای اون جنسیتی ک میخواین بعد روی چوب لباسی میزارین و روی در کمد آویزون میکنید ک همیشه ببینیدش...هروقت هم دیدین اون لباس رو قربون صدقه نی نی تون میرین ن اینکه حسرت بخورین ک هههههههی ای کاش اینجا بوذی😕 با اینکار تمام رشته ها رو پنبه میکنید ها( اگه درست گفته باشم البته 😆)

و بعد نی نی تون رو توی اون لباس تصور میکنید هر لحظه 😋

.

.

کار بعدی ک میکنید اینه ک از امروز به مدت چهل روز علاوه بر تماااام تمرین های قبلیتون روزی ۲۱ بار این جمله رو تکرار میکنید🥰👇

.

.

شکر می گویم من تجلی شفا و ارامش الهی هستم و در پرتو طرح الهی زندگیم، هم اکتون صاحب فرزندی عالی و سالم هستم❤️❤️

.

.

با خلوص و ایمان کامل بگید هیچ شک و شبهه نباید توی دلتون باشه،،  دیروزم گفتم کسی ک چشم امیدش به خدا باشه هیچ چیز اونقد عجیب نیس برای خدا ک نشه هیییییییچ چیز،،.محدودیت توی ذهن ماس ک واقعیت داره ☝️ 

❌❌❌❌این پست رو فقط خانومایی ک قصد بازداری دارن و میخان ازین تکنیک استفاده کنن لایک کنن

سلام سارا جان ببخشید من خواب موندم یه سوال من چون قراره تو خونمون تعمیرات کنیم خیلی سختمه که خونه ر ...

از ته منظورم کشو ها و کمد و ایناهاس،،  اونا به تعمیرات کاری نداره هاااا...

و وسایل و لباس های اضافی ک لازم ندارین رو حتمن ببخشید 

خانومایی ک بچه میخواستین قرار بود امروز بیاین هاااا... ندیدمتون ک🤔 . . خب شمام لطفا اگه این پیا ...

سلام ساراجوووونم 😘درود بر تو 😊😄

راهکارهات عالین 😊انشالله خدا خودت هم  به همه خواسته هات برسونه 🤗مررسی که من پیدات کردم و با تاپیکت اشنا شدم خدااایاااا شکرررت😉😙

بخواهید تا به شما داده شود🤗😍قند و عسل مامان به زندگیمون خوش اومدی😙👼