2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست

منم باورهامو مرور میکنم صبم تمیز کردم ولی نه اونجور که دلم میخاس این دوسه روزه کم سرم شلوغه

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باورهامو مرور میکنم صبم تمیز کردم ولی نه اونجور که دلم میخاس این دوسه روزه کم سرم شلوغه

سلااام عزیزم به جنب دیگه تمیز کن عقب میمونی هاااا😋

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

باور منفی                                                                       باور مثبت

من هیچ وقت پولدار نمیشم                                                   درهای رحمت و فراوانی خدا برای من بازه

من توی کارم موفق نیستم                                من همیشه پشتکار داشتم و توی همه کارهام موفق بودم

من مشتری ندارم                                      من هر روز پند تا بیمه صادر میکنم و مشتری های خوبی دارم

هیچ وقت پول ندارم                                     من یک کیف و کارت جادویی دارم که همیشه پول دارن

تو نیم دیگر من نیستی، تمام منی...
سلااام عزیزم به جنب دیگه تمیز کن عقب میمونی هاااا😋

عقب نیستم عزیزم تقریبا عمقی تمیز کردم یکم دیگه مونده اونم انشاالله خیلی زود

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید
وای من به خودم افتخار میکنم هیچ تاپیکی نرفتم از صبح فقط تولد شوهر که سورپرایز میخواست بکنه رفتم

آفریییین عالبهههه 👏 👏 

شاید فک کنید روتون تأثیر نداره ولی خیلی زیاد روی ضمیر ناخودآگاهتون تاثیر میزاره...

و اثرات بدی هم داره..

بهترین کار اینه ک اصلا ن سمت آدم های منفی بریم ن تاپیک های منفی

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

سلام منم باورهامو هر شب و صبح مرور میکنم...و منتظر اتفاق های خوب هستم.

راستی ساراجون یه چیزی...دیروز گفتم گوشی همسرم رو دزدیدن و گفتی که روزی 21 بار تکرار کنم توی قانون الهی از دست دادن وجود نداره گوشی که حق الهی همسرم هست به راحت ترین و بهترین راه ممکن بهش برمیگرده...

منم تکرار کردم و واسمون پیام اومد که هنوز پیدا نشده ولی من لبخند زدم و گفتم این یک نشانه است که من با قدرت ادامه بدم و به امید خدا برگرده دستش...