2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147903 بازدید | 5189 پست
ببین الان ازون موقع که گفتی رفتم ت ل گ رام اصلا وصل نمیشه که بخام کانالو پیدا کنم. خب این چه فایده ا ...

عزیزم واسه عضو کانال شدن باید تل اصلی رو داشته باشی و با فیل تر وصل شو و عضو کانال بشو. وقتی عضو شدی  اون وقت با تل طلایی با همون شماره ات وصل بشو

یعنی با یه شماره؛ دوتا تل داری یکی تل گرام اصلی و واسه عضو کانال ها شدن و یوی تل طلایی ک بدون نیاز ب فیل تر شکن کار میکنه و سرعتشم خوبه

سرعت اینجا ک بدتره😠خیلی کلماتم الکی فیل تره😐😠

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
واااای ندا جون چقدر این متنت ب دلم نشست😄 چقدرررررر قشنگ بود👏👏👏👏👏👏👏 واقعا همینطوره واقعاااا ...

سلام عزیزم.نظر لطفتونه.البته متنهای من و مهربونیم به پای مهربونی شما نمیرسه😍😍

عزیز دلم,ممنون از ارزوهای قشنگت💕💕💕

ان شالله امسال سال پر از خیر و برکت و سلامتی برای همه باشه 🙏🙏🙏

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من یکی اینکه میگم به طبیعت آسیب نزنم با نوشتن روی کاغذ و بعدشم باید دورشون بندازم. طبیعتو اینج ...

شادی جان دعا کردن ب هر روشی تاثیر داره

این کارا واسه اینه ک احساست خوب باشه

این حرفا رو بریز دور... مهم حس خوبته با خودت و خدای خودت

خدا ک نمیگه هان... حالا ک روی کاغذ ننوشتی منم آرزوتو نمیدم!!!! 

استغفرالله... هرکسی یه جور حسش خوبه دیگه!

منم وقتی رو کاغذ مینوشتم حسم بد نبودا ولی موقع دور ریختنش حسم بد میشد.نمیدونم چرا ولی ناراحت میشدم ک دارم میسوزونم یا میریزم دور

بالاخره هرکسی یه حسی داره و نمیشه کسیو سرزنش کرد

مهممممم: ایمانت و باورت ب خداست ک چه رو کاغذ بنویسی چ زبونی بگی چ تو هوا بنویسی😁 چ تو کامپیوتر.باید بدونی ک خدا آرزوتو برآورده میکنه

همین وبسسس... 

پس نگران چیزی نباشید دوستان فقط ب خدا فکر کنید ک چطور تو بهترین زمان آرزونتون برآورده میکنه و خودتون رو ب خدا نزدیک کنید

بیخیال این قید و بندها

سلام دوستای مهربونم امیدوارم حال دلتون عالی باشه و بهترینا منتظرمون باشه  شما از چی استفاده می ...

عزیزم تل طلایی نمیزاره عضو کانال جدید بشی

باید با تل اصلی اول وصل بشی و عضو کانال بشی و بعدش دوباره با تل طلایی بیا تل..

یعنی با یه شماره دوتا تل داری

تل اصلی فقط واسه عضو کانال شدن و تل طلایی ام ک واسه عدم نیاز ب فیل تر... و سرعت بهتر

دوست جونیا یه جذب باحال دیگه  چندروز که دارم مثبت فکر میکنم و شادم غیراز اینکه همه رو دوس دارم ...

تبریک میگم پوپک جان 

چ جذب توپی داشتی.مبارکت باشه ان شاء الله ک همش بری خرید طلا واسه خودت😄

طلااااا😁😁😁😁

سلام خوبی مریم جون ؟؟اتفاقن به فکرت بودم چرا خبری ازت نیس.اتفاقن منم دوست ندارم پروفایل خالی باشه.با ...

دستم بند بود عزیزم

من عالی ام ب لطف خدای خوبم

ممنون ک ب فکرم بودی😘😘😘

عزیزم تل طلایی نمیزاره عضو کانال جدید بشی باید با تل اصلی اول وصل بشی و عضو کانال بشی و بعدش دوباره ...

اهاااااااان   ممنون مریم جونم متوجه شدم, چند روز نبودی, نبودنت کاملاااااا احساس میشد وقتی میای یه نشاطی میاد تو تاپیک که نگووووو خوشحالم اومددددی  

اهاااااااان   ممنون مریم جونم متوجه شدم, چند روز نبودی, نبودنت کاملاااااا احساس میشد وقتی میای ...

واقعاااااا؟😘😘😘😘😘😘لطفففف داری جیگرررر

از بس شلوغ بازی درمیارم

کلا هرجا میرم همینجورم.پرحرف و پرخنده😂😂😂

ببخشید ک زیاد حرف میزدم😁

عزیزم واسه عضو کانال شدن باید تل اصلی رو داشته باشی و با فیل تر وصل شو و عضو کانال بشو. وقتی عضو شدی ...

عزیزم میگم که خودت خط اول که نوشتی برامو دوباره بخون لطفا. میگم همون اولش اصلا وصل نمیشه که بخای عضو کانال بشی دیگه. طلایی ملایی چیه. 

بالاخره عضو شدم کلا ولی اصلا ت ل گرام به درد نمیخوره اسمشم منفوره کلا نمیپسندم من تل و اینستا و ... اصلا ندارم همه رو پاک کردم که انرژی مثبت بگیرم الان هربار که بیام خودش که انرژی منفیه بماند وصلم که نمیشه اعصاب خوردی داره دوبرابر انرژی منفیه. فک کن ویس بزارن کلی طول میکشه باز دانلود شه همش دردسره. این سایت چه اشکالی داره همه میگین بدتره؟؟؟ با ساده ترین موبایل و بدون ف ی ل تر شکن و با کمترین حجم اینترنت باز میشه چتونه شما انقد درگیر ت ل گرام و اینستا شدین همه زندگیتون بند این چیزا شده . بدون اونام میشه زندگی کردا ... طلایی هم نمیخام نصب کنم اساسا مخالفم

منم تو  کانال جوین شدم منتظر گروه هستمممممم😊

عزیزم یه پیام خصوصی بفرست به الهه جون تا براتون لینک گروه رو بفرسته

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.

خدایا هرگز نگویم دستم بگیر ؛ عمری است گرفته ای ، رهایش مکن !

خدایا من قدرت آن را ندارم تا قلب آنها که دوستشان دارم را شاد کنم ؛ از تو میخواهم در این روزهای پایانی سال ، مشکلاتشان را آسان ، دعاهایشان را مستجاب و دلشان را شاد گردانی ...

" آمین "

شب همگی خوش