2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147903 بازدید | 5189 پست

فعلا رای‌گیری داره پایا پای پیش میره...لطفا همه رای بدین نظر همگی باشه..

اگه تل گرامم رفتیم اینجام هس البته 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

💞💞💞 استر_هیکس_جری_هیکس

🔸اگر آرزوی شما بهبود اوضاع مالیتان است اما نسبت به همسایه یا دوستتان که نسبت به شما در سطح بالاتری قرار دارند حس حسادت دارید آرزوی شما برآورده نخواهد شد.

دلیل آن ساده است زیرا ارتعاش آرزوی شما با ارتعاش حسادت به هیچ عنوان در یک راستا نیست. اگر شخصی را میبینید که در سطحی بالاتر نسبت به شما قرار دارد برای او خوشحال باشید، و ازخالق در خواست کنید که ثروت بیشتری را وارد زندگی او کند، و در عین حال یقین داشته باشید که در خواست شما از طرف کائنات پاسخ داده شده است و دیر یا زود آنرا دریافت میکنید.

🔸همواره به خاطر داشته باشید نمیتوانید همزمان هم آرزوی چیزی را داشته باشید و هم فقدان آن  را آرزو کنید ،زیرا فرکانس ارتعاشی آرزوی شما با فرکانس فقدان آن کاملا متفاوت است. همواره به یاد داشته باشید شما انرژی هستید ،شما ارتعاش هستید، شما از جنس انرژی منبع هستید ،شما خالق هستید شاید هنوز کمی برایتان عجیب باشد اما شما موجودی ارتعاشی هستید و جهان شما چیزی جز ارتعاش و انرژی نیست.

✔️هنگامی که به فهم عمیق از این موضوع دست یافتید تمام ابهامات شما از بین میرود

💞💞💞💓

دوست جونا این لینک کانال ک الان زدم @beautifullifeooo

.

برای گروه توی تل گرام باز منتظر نتیجه نظر سنجي میمونم.

لطفا جوین شین از فردا آموزش ها رو شرو میکنم 

دوست جونا این لینک کانال ک الان زدم @beautifullifeooo .  برای گروه توی تل گرام باز منتظر نتیج ...

الهه جان اگه کسی نتونه بیاد تل گرام باید چکار کنه😔

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  
دوست جونا این لینک کانال ک الان زدم @beautifullifeooo .  برای گروه توی تل گرام باز منتظر نتیج ...

ببین الان ازون موقع که گفتی رفتم ت ل گ رام اصلا وصل نمیشه که بخام کانالو پیدا کنم. خب این چه فایده ای داره 😕 

ببین الان ازون موقع که گفتی رفتم ت ل گ رام اصلا وصل نمیشه که بخام کانالو پیدا کنم. خب این چه فایده ا ...

من موندم این وسط به ساز کی برقصم خو ☹️😐

ببین الان ازون موقع که گفتی رفتم ت ل گ رام اصلا وصل نمیشه که بخام کانالو پیدا کنم. خب این چه فایده ا ...

هاتگرام یا مای گرام بریزید سرعتش هیچ مشکلی نداره . من چندین ماهه ریختم و خیلللی راحت باهاش،کار میکنم 

لطفا یه صلوات 🌸برای حل مشکلم بفرستید . نیازمندم 🙏
میشه بگید چجوری نوشتین وچندبار وچندروز خواهش میکنم راهنماییم کنین ممنون میشم

عزیزم من فقط یک بار نوشتم و فردای اون روز مطلع شدم که مشکل حل شده تقریبا...واسه فرشته اون شخص نامه نوشتم و به زبان خودم اون چه را که میخواستم اتفاق بیافته گفتم و در آخر هم از خداوند تشکر کردم

عزیزم اگر میخوای نامه بنویسی زیاد سخت نگیر و فقط مطمئن باش به رسیدن به اون خواسته چه واسه خودت و چه واسه اطرافیان فرقی نداره مهم اینه که ایمان داشته باشی

موفق باشی گلم

سلام به همه دوستای عزیزم

صبح همگی بخیر باشه...

خدایا شکرت که امروز فرصت خوب بودن و رسیدن به خواسته هامون رو داریم.

خدایا شکر به خاطر حال خوب دلمون

خدایا بر ما ثروت و فراوانی ارزانی بدار...