2777
2789
عنوان

خانوما میشه راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 57 پست

ببین من جای تو بودم اول یه خونه اجاره میکردم و میرفتم

اون خونه هم میزاشتم برا فروش

باور کن اگه بمونی

خیر از زندگیت نمیبطنی

یه مشت آدم کتابت میان واسه بدبختی دیگران هر کاری میکنن

وای حیف بفروشی

عزیزم جادو هست ولی ب دعا اعتقادی ندارم بخدا توکل کن وب این چیزا فکر نکن

بالاترین سرعت دنیا                                                سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیفه😣

زندگیت مهمه یا خونه؟به روز به طلاق کشیدی پشیمون میشی.مادر پدر منم اینطوری شد.فروختن و خوب شدن.به چشم دیدم کههر روز دعواها بدتر میشه.اولش یه بگو مگو سادست بعد چیزایی پیش میاد که دیگه پشیمونی سودی نداره

حیفه😣

حیف زندگیته..

به خدا منم اعتقاد ندارم ولی شوهرم یه وقتا انگار جنی میشه گاه انقدر بغلم میکنه و.. گاهی بهانه های کودکانه انگار بچه است.. گاهی انقدر باهاش راحتم و درد و دل میکنم و ... گاهی نمیتونم یه سوال بپرسم سری از یه حرف معمولی دعوا میسازه..

اگر دعا رو هم پیدا کنی اثرش تو اون خونه هست بفروش برو..

پیدا کنید دور بندازید بازم اثرش تو خونست.باطل نمیشه.

آخه دیگه چطوری بگردم وقتی اون موقع انداختن چارچوب در احتمالا اگه باشه الان لای دیواراست.چارچوبم چون میخواستیم درارو عوض کنیم دیدیم اگرنه اونم پیدا نمیکردیم

مامان منم این چیزارو میگفت😂 تا جلسه اخر طلاق رفتن.زندگی به گه کشیده شد بعد باور کردو خونرو فروختن

من ک اصلا اعتقاد ندارم

بالاترین سرعت دنیا                                                سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄
حیف زندگیته.. به خدا منم اعتقاد ندارم ولی شوهرم یه وقتا انگار جنی میشه گاه انقدر بغلم میکنه و.. گاه ...

اره دقیقا ما خیلی باهم عالی بودیم اینا همه میگن

ولی دقیقا الان اینجوری شده که شما میگی یک ساعت خوبه ساعت بعدی جنی

آخه دیگه چطوری بگردم وقتی اون موقع انداختن چارچوب در احتمالا اگه باشه الان لای دیواراست.چارچوبم چون ...

نگفتم بگردید.میگم حتی اگه باز هم پیدا کنید فایده ای نداره چون باطل نمیشه!فقط باید از اون خونه برین

من ک اصلا اعتقاد ندارم

خدا ایشاا.. هیچ وقت سرت نیاره منم اعتقاد ندارم تا جایی که ما هم خونه مادر شوهرمو خریدیم بالای ورودی در دعا هست نمیدونم برای سلامتیه چیه ولی میدونم مادر شوهرم خودش برای زندگیش گرفته بوده منم انقدر برام بی اهمیت و مسخره بود که بازش نکردم بندازم دور ولی میدونم هستن کسایی که به نیت خیر میرن دعا بگیرن نمیدونن طرف چی نوشته براشون بدتر بد میارن..