2777
2789
عنوان

خانوما میشه راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گفتم سحر وجادو رو اره هست حتی تو قران اومده ولی دعای ک این دعانویسا مینویسن قبول ندارم 

متاسفانه وقتی ادم تو خونه ش میبینه هزار فکروخیال میاد تو سرش

عزیزم تو هم اسپند دود کن قران بخون بخصوص سوره ناس وفلق

توکل بخدا سحر وجادو رو از بین میبره

خدا ازشون نگذره ک اینجوری ارامش مردم بهم میزنن

بالاترین سرعت دنیا                                                سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄
اره دقیقا ما خیلی باهم عالی بودیم اینا همه میگن ولی دقیقا الان اینجوری شده که شما میگی یک ساعت خوبه ...

دیروز جایی بودم شام نپخته بودم شوهرم گفت ول کن از بیرون میخرم.. جاتون خالی کباب خرید منم برنج پختم هم برای کباب هم برای نهار امروزش که ببره سرکار.. تعدادشون زیاده.. مرغ سرخ کردم بهش گفتم برای خودمون کم میشه کباب خریدی هویج و فلفل دلمه بخر بعد شام نهار امروزتو حاضر کنم گفت چشم عشقم.. اورد خوردیم جمع کردم چای میوه دادم بهش رفتم مرغ رو بار بزارم بیام ۱۰ دقیقه ام نشد.. انقدر ناراحتی کرد.. گفت تو از من فرار میکنی وقتایی که من خونه ام خودتو مشغول میکنی پیش من نشینی..😳

موندم... تا ۱۰ دقیقه قبلش بگو بخند.. رفتم که غذای امروزشو حاضر کنم اونم فقط ۱۰ دقیقه از این رو به اون رو شد.. قهر کرد و..هرچی شوخی میکردم و.. اصلا نفهمیدم یه دفعهای چش شد..😟

خواهش گلم.ولی اگه من جای همسرت بودم باتمام خاطرات بدی که ازاون خانه دارم برنمیگشتم به اون خانه ونمیخ ...

خودشم اول همینو میگفت من راضیش کردم اگرنه هم خودش هم مادرش راضی نبودن

همیشه میگم انقدر ذوق خونه داشتم چه کار ها که نکردیم چقدر تلاش کردیم خونه دار شیم اما وقتی انقدر بحث ...

از یه فال بین معتبر بپرس من یکی سراغ دارم تلفنی هم میگه معرکسسسسس حرف نداره مو به مو میگه

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
اخی عزیزم حتما قیمتش برات مناسب بوده یاشرایطش خاص بوده برات.درهرصورت خیلی مواظب باش من هر روز با این ...

اره عزیزم ببین ما از پدر شوهرم خونه رو خریدیم بعد به خاطر دخترم تخفیف خوبی داد بهمون☹ یعنی مثلادبرای این خونه بیشتر از اینا باید میدادیم شوهرم میگفت اصلا نخریم مادر شوهرم میگفت بدید اجاره و خودتون برید جایی دیگه رهن کنید من قبول نمیکردم الان با این اتفاقا کم کم دارم از کردم پشیمون میشم