2777
2789

بدم میاد از این لوس بازیا نه مگه قراره نرسن؟

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
نه عزیزم . بیخیال بشید .  ربطی به دعوا و شادی نداره

دوس ندارن عتدتای خوب رو ترک کنه

من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا بچه نداشتیم و من هم سرکار بودم،  تند تند به هم زنگ میزدیم، حالا نوزاد داریم منم تو مرخصی ام. یا گوشیم سایلنته که بچه از خواب نپره، یا دستم به بچه بنده. بهش میگم زنگ نزنه مگر وقتی کار واجب داره

من بعد ۷ سال هنوزم گزارش میده رسیدم ،خوردم ،این کارو کردم،مامانم زنگ زد همه چیزو تعریف میکنه اما من خودم اینجوری خوشمم نمیاد میگه اما به روش نمیارم.

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...
سه سال اول بعد عروسیمون هرروز می‌گفت رسیدم البته منم میرفتم سرکار می‌گفت رسیدی بگو ولی الان دیگه نمی ...

خوب چرا باید بعضی عادتا کمرنگ شن

من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤
دوس ندارن عتدتای خوب رو ترک کنه

اخه این اصلا عادت خوبی نیس .

مگه قراره نرسن .

در طول روز یه بار بهمدیگه زنگ بزنید . حاله همدیگه رو بپرسید . 

دیگه سرکار رفتن که گزارش دادن نمیخواد . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
من بعد ۷ سال هنوزم گزارش میده رسیدم ،خوردم ،این کارو کردم،مامانم زنگ زد همه چیزو تعریف میکنه اما من ...

چرا خوشت نمیاو

خوب چرا باید بعضی عادتا کمرنگ شن

خودم قبلا همیشه موقع رفتنش میگفتم رسیدی بگو الان موقع رسیدنش خوابم میگم پیام نده خوابم بپره خخخخ

منم عصرا میرم معمولا می‌دونه کی باید سرکار باشم اون موقع زنگ میزنه یا پیام میده که رسیدم یا نه

مامان دوتا دخمل ناز 😍