2777
2789

هیییچ حسی دیگه به همسرم ندارم .انقدر که اتفاقات بد و تلخ فحشو بی حرمتی بوده تو ده سال زندگیمون.البته اکثر بی حرمتی ها از طرف همسرم بوده که من مدام تحمل کردم .از لحاط مالی فقط برام خوبه .و یه بچه هم دارم....انقدر خستمممم اکثر اوقات که هیییچ حرفی ندارم عین یه خدمتکار که میاد تونتون فقط وطایفمو به اوبی انجام میدم ...

وزن اولیه ۷۸🤗🤗🤗  وزن هدف۶۵ 😍😍😍              شروع کالری شماری ۹۸.۱.۱۹  با تاپیک بامداد خمار👌

گاهی خیلیییی کم مبارم میگم تمومش کنم دیگه

از لحاط روحی خیلییی صعیف شدم

وزن اولیه ۷۸🤗🤗🤗  وزن هدف۶۵ 😍😍😍              شروع کالری شماری ۹۸.۱.۱۹  با تاپیک بامداد خمار👌

بنطرم طلاق نگیر فقط چون شوهرت وضعش خوبه برو با پولش عشق کن. اگر خسیسه جدا شو

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نگیر

من خودمو بدون احساس میمیرم

ولی میتونی قدر داشته ها تو بدونی و لذت ببری

خداروشکر وضع مالیت خوبه خوده تو جای اونی بزار ک شوهرش معتاده و زنشو میفرسته سر کار

از پولات لذت ببر خواهرم

ناسکر نکن

برو پیش مشاور معجزه میکنه

نامِه اِی بِه نیمِه گُمشَدِه گور بِه گور شُدَم:اونقَدر دیر اومدی کِه مامانَم دارِه از جَهیزیَم اِستِفاده میکُنِه  

خیلی وقته میگم با پولش خوش باشم 

خودش مهم نیس

ولی من عاشقانه شروع کردم 

واقعا انقددددددر سردی شکنجه اس

هر بی احترامی که می کنه شما جوابشو نده بعده یه مدت آدم میشه 

من خیلی ارومو ترسو ام 

جوابشو ندادم از ترس عصبی بودنش ولی مدام گستاخ تر شد

یه روانشناس خوب توشهرتون پیداکن بروپیشش راهنماییت میکنه!طلااااق نههههه!خیلیهاااا هستننن بدترازشدایط زندگی شمااا دارن زندگی میکنه به آینده بچه ت فکرکن!درست تصمیم بگیر

انشاالله مشکلت حل میشه

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  

خیلیییی نا امیدم 

از تلاش برای درس شدن رابطمون

کلی کتاب میخونم رو خودم کار میکنم رو حس و حالم  ولی از درس شدن رابطمون در حدی نا امیدم که دیگه اصلا دلم نمی خواد واسش تلاش کنم .دیگه نمیتونم بخندم باهاش حتی حرفامم خیلی کم شده .در حد رفت نیاز

میفهممت 

منم تو همچین شرایطی ام

فوحش و بی ادبی و بی احترامی نداره

ولی تدی زندگیم فرقی با یه چیز دکوری گوشه ی واسم نداره

نه خرجی نه محبتی نتشکری 

هیچ هیچ

خب منم برای خودم مرده فرضش میکنم

و دارم با عشق کوچولوم زندگی میکنم

خودمم درامد دارم راحتم

بود و نبودش زیاد تفاوتی واسم نداره

خودتو عشقه با خودت و بچت حال کن

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷
من خیلی ارومو ترسو ام  جوابشو ندادم از ترس عصبی بودنش ولی مدام گستاخ تر شد

بمیرم دقیقا مثل خواهر من حتی جرات نداره یه انتقاد کوچیک بکنه یا حتی بدترین حرفارو بهش میزنه بعد خواهر عزیزم جرات نمیکنه قهر کنه یا سرسنگین باشه

دخترم,شاه بیت غزل زندگیم
میفهممت  منم تو همچین شرایطی ام فوحش و بی ادبی و بی احترامی نداره ولی تدی زندگیم فرقی با یه ...

الان چند ساله با این حس زندگی می کنی 

اخه منم امتحان کردم ابن دوره رو ولی الان کم اوردم

هییییچ محبت زبونی نداره

هیچ تسکری

اصلا قدر شناس نیس

ماهی چند بار بمباران میکنه منو از انتقاداتش 

مدام ایراد 

تحقیر 

مدام اشتباهاتمو میگه 

حتی همیشهههه منت پولی که بهم میده میزاره😔😔😔

شما اگه میتونی ببرش پیش روانپزشک

خواهرمن که هرچی تلاش کرد نرفت دیگه بی خیال شده فقط دست و دلباز هست و ادعاش میشه عاشق خواهرمه ولی نمیدونه با کاراش اونو عذاب میده 

دخترم,شاه بیت غزل زندگیم