2777
2789

باخوندنش جیگرم کباب شد...خدای من ...خواستم بهت بگم وای کاش بخونی...من توزندگیم خیلی خیلی سختی کشیدم دختراولم اصلا وزن نگرفت وبی اشتهاس...الانم۲سالونیم هست و وزنش۱۰ونیم کیلو ولی خیلی بلبل زبون وشیرین...خداشاهده الان یک دختردیگه دارم اون۹ماهشه وماشالا خوب وعالی غذامیخوره...وآرومه...اما من بینشون فرقی نمیزارم اینا دست خودشون نیست که ماشین نیستن که بگم اولی خرابه وداغون ودومی شیک وسرحال...دقت کردم توهرحرفت وقتی ازپسرت میگی با افتخار ونقطه ی مثبت زندگیت حرف میزنی...وازدخترت نقطه ی منفی ...الان من باردارم...۵ماهمه ولی خداشاهده ازصبح درگیردخترامم تاخودشب ...ناهارو شام نمیدونم چجوریه خوردنش...اول سروقت سفره پهن میکنم بادست خودم باحوصله غذای دوتاشون رومیدم وحتی وساعت یابیشترطول میکشه...وآخرعوضشون میکنم و میخوابونمشون...خودم باشکم گشنه  که حالاساعت۴بعدازظهره یا۳بعدازظهرخسته کوفته یک لقمه هول هولکی میخورم ومیرم ظرف میشورم و تمیزمیکنم وتدارک شام میبینم براشون ...ولی خداشاهده دوتاشون روبه یک اندازه دوست دارم و یک محبت  بشون دارم هرچنداولیه محبتش جای خودداره چون اولین بچم بودکسی که برای اولین باربهم گفت مامان تب کنه من دیوونه میشم نه اینکه وقتی ازش خسته بشم بیام بااطمینان بگم ای کاش نبود...خیلی ها وضعشون بدارازشماست...تحمل ندارین یک طرف چرابین دخترو پسرتون فرق میزارین...نصف شبی تاپیکت روخوندم اعصابم به هم ریخت خودم پسرحاملم ازپسرهامتنفرم ...صدتا پسر داشته باشم دوتادخترام وبازم بیشتردوست دارم جای همه ی اون آدمای پسردوست وپسرپرست دوروبرم...امیدوارم به دوتابچت بااین دید غلط نگاه نکنی ...بچت وسیله نیست که به یکی بگی سالمه ودومی خراب سلامت دومی وبیماری اولی دست خداس وبس نه دست خودشون...وسلام ایشالا این دخترت روزی بزرگ بشه ودسته گل بشه واونوقته که پسرت معلوم نیست بعدن ها چی میشه بهتره یادخترت که مونس مادره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین ب این مادر

کاش منم مث شما یه مادر مهربون و دلسوز بشم😍

خوشبحال بچه هاتون 

نمیخام قصاوتش کنم چون شاید واقعا اذیته اما منم دیدم همش از پسرش تعریف میکرد ولی خب چیزی نگفتم نمیدونم شاید واقعا سختشه

عزیزدلم شمام رفتارت درست نیس ک میگین از پسرها متنفرم و دوتا دخترم رو بیشتر دوس دارم٬لطفا بین دوتا دخترتون و یدونه پسرتون هیچ تفاوتی نذارین٬این رو کسی بهتون میگه ک تو خانواده خودش تبعیض رو کاملا دیده و حس کرده و ازاین موضوع رنج می کشه.

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»

افرین.منم دخترم ب د غذاس دلیل بر ناشکری کردن نیست.پری هم نشدم خدا شاهده میگم ایکاش اگه باردارم دختر باشه وسالم.میشه بپرسم خودت بچه میخاستی با این فاصله سنی کم

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.