2777
2789
عنوان

حس شمییییییییییییییییی یا ف ا ل کسی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم گوشه شال یا روسری گره بزن پیدا می شه ان شاءالله

تمام روسری هام گره خورده یعنی کار نمونده ک نکرده باشم ی نفرم حتی خونم نیومده ک بگم برداشتن نیست ک نیست کلی بدهی قرض دارم چشم انتظار این سکه لعنتی ک پیدا نمیشه اونم

خواهشا منو بگو حالم بده. بنظرت احتمال بارداریم کدوم ماه بیشتره؟ کی میفهمم ک باردارم؟ چند وقت دیگ؟

فعلا یه مشکل هست سعی کن اون رو برطرف کنی تا دو وعده یعنی دو هفته دوماه یا نهایتا برج دو حتما حتما بارداری موفق داری

منظورم اینه پریود شدم میتونم قرانو بنویسم

اره مشکلی نداره از این بابت 

ببین چیزی نمیخاد از ایه بنویسی که فقط سوره توبه رو پیدا کن و صفحه ایی که ایه 108 نوشته رو توی یه برگه کوچیک بنویس پیدا شدن طلا و سکه مثلا اسم خودت فاطمست پیدا شدن طلا و سکه فاطمه اینو تا بزن برگه رو بزار لای قران پیدا میشه

🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست 

فعلا یه مشکل هست سعی کن اون رو برطرف کنی تا دو وعده یعنی دو هفته دوماه یا نهایتا برج دو حتما حتما با ...

دکترا نمیفهمن مشکل چیه. میگن خوبی شوهرتوخوبه. حتی همل هم کردن گفتن رحم عالیه. خب نمیدونم عزیزم چکار کنم. 

بله تو و علیرضا حتما ازدواج داریدبا تا رو ت جواب دادمکس دیگه ای سوال نپرسه لطفا ممنون

توروخدا مال منم فقط بگو 

پزشکم بنظرت با توجه به شخصیتش با چه چیزی خوشحال میشه به عنوان قدردانی ازش چکار کنم واقعا خوشحال شه مدت نسبتا زیادیه میشناسمش

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

اره مشکلی نداره از این بابت ببین چیزی نمیخاد از ایه بنویسی که فقط سوره توبه رو پیدا کن و صفحه ایی که ...

چشم عزیزم دارم میرم انجام بدم پیدا شد حتما درخواست میدم و شیرینی میدم بهت

چشم عزیزم دارم میرم انجام بدم پیدا شد حتما درخواست میدم و شیرینی میدم بهت

باشه گل من خیالت راحت باشه حتما پیدا میشه

🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست