2777
2789
وا نگوو

برو بخواب خواب منظم هم یکی از نکات مراقبت از پوستو مو اه😆

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادم ؟خانواده ای ندارم فقط یه مامان دارم که اونم شهر بقلی ما زندگی میکنه یعنی پیش ماست خودم تک بچ ...

آخي گلم

خوبه پس پیش همین

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست
وای عزیزم چقدر سخت خداروشکر الان شرایطت خوبه موفق باشی گلم

ممنون عزیزم 💜

شماهم همینطور 😍

امیدوارم زودتر به وزن دلخواهت برسی 💚💚

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                
جراح زیبایی باید برم  من میخوام بینیمم عمل کنم همون جراح میتونه این عمل هم انج ام بده

بله حراج زیبایی و پلاستیک. نمیدونم دوتاش رو یه دکتر میتونه عمل کنه یا نه!

معمولا دکترا تو یه عمل بیشتر تبحر دارن مثلا بینی

ممنون عزیزم 💜 شماهم همینطور 😍 امیدوارم زودتر به وزن دلخواهت برسی 💚💚

مرسی مهربون  

اگه ميتوني یکم عکس از آلمان بفرست

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست
نمیذاری ک😶😂😂جدا من بخوابم 😂 فعلا عزیزم 

د بوشو د تا می توره رگ وینریسای

ترجمه: دیگه برو دیگه تا دیوانه رگم بلند نشده 😆 منم برم فعلا💜

من ابروهامو هاشور زدم میکرونیدلینگ کردم واسه ناخن و موهام زینک پلاس میخورم کرم دور چشم میزنم هر ...

ماسک و اسکراپ هاتو میکی /هم اسمشو و نحوه استفادشو

خوشگل خانم

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️
مرسی مهربون     اگه ميتوني یکم عکس از آلمان بفرست

زیاد عکس تو گوشیم ندارم سعی میکنم بگردم بفرستم 

http://uupload.ir/files/cf1a_20181119_113524.jpg