2777
2789
کلاس زبان رفتم اما باردار شدم نتونستم ادامه بدم شوهر کلاس زبان رفت مدرک گرفت بعدش دوره کار گذروند ال ...

خانواده ات ایرانن؟

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان شرایط خیلی سخته دیگه 

من شنیدم وقتی پناهندگی ميرن اونجا تا مدت ها توی کمپ ميمونه درسته؟

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست

سلام

من آبروم تاتو هست

حدودا چهار سال پیش زدم

یک سال و نیم پیش هم دوباره زدم

امشب داشتم فکر می کردم برم پاک کنم و میکرو انجام بدم

ابروهامو برده بالاتر از ابروی خودم

می خوام بیارم رو خط ابروی خودم

فاصله چشم و ابروم معمولیه

نه کم و نه زیاد

چشامم تقریبا ریز

بالای چشمم خط نسبتا باریک انداختم می خوام پایینم بندازم

میشه درباره پاک کردن تاتوی قبلی و همچنین میکرو روی ابروی خودم نظر بدین؟

حقوق مراقبت از بچه؟ چه جالب! چقدره مبلغش به پول ما؟ پناهندگی وقتی میری اون کشور دقیقا شرایطت به چه ...

حقوق مراقبت از بچه ۴۰۰ یورواه چهار صد یورو ام حقوق بیکاری میگیرم ۲۵۰ یورو ام دولت تا ۲۵ سالگی بچه بهش میده یورو نمیدونم چنده بخدا امروز . قبلا اینجوری بود میومدی یه ماه تو کمپ بودی یه اتاق بهت میدادن خوراک و لوازم بهداشتیتو کمپ میداد هر ماهم نفری ۱۵۰ یورو حقوق میدادن بعد یه ماه ترانسفر میشی یه جای دیگه یا خونه یا هایم (یه جایی مثه خوابگاه ) ولی اتاق هر خانواده جدا اشپزخونه مشترک ما ترانسفر شدیم بهمون خونه دادن . واللا راهی که ما اومدیم خیلی سخت بود من چون پاسپورت نداشتم از ایران ترکیه از راه کوه اومدم تنهایی بعدش از ترکیه به یونان با قایق و بعدش کشتی و قطارو پیاده و اتوبوسو اینا ولی الان دیگه این راه نیست و خیلی کلا همه چیو سخت میگیرن

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                

من سعی میکنم زیاد تو آینه نگاه نکنم😅

درحادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبه رو می شویم!      "اول حسین (ع)حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شودتا آخر می‌‌ایستدخودش و فرزندانش شهید می‌شوندهزینه انتخابش را می‌‌دهدو به چیزی که نمی‌خواهد تن‌ نمی‌‌دهداز آب می‌گذرد، از آبرو نه‌"            دوم : یزیدهمه را تسلیم می‌خواهد مخالف را تحمل نمی‌‌کندسرِ حرفش می‌‌ایستد نوه‌ پیغمبر را سر میبرد بی‌آبرویی را به جان میخرد تا به چیزی که می‌‌خواهد برسد"                    سوم: عمرسعد به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است هم خدا را می‌خواهد هم خرماهم دنیا را می‌خواهد هم آخرت هم می‌خواهد حسین (ع)را راضی‌ کند هم یزید راهم اماراتِ ری را می‌خواهد، هم احترامِ مردم رانه‌ حاضر است از قدرت بگذرد، نه‌ از خوشنامیهم آب می‌خواهد هم آبرودستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی‌ استکه به هیچکدام از چیزهایی که می‌خواهد نمی‌‌رسد، نه سهمی از قدرت می‌‌برد نه‌ از خوشنامی ما آدمهایِ معمولی‌ راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم، نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هستمن بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم
خانواده ات ایرانن؟

خانوادم ؟خانواده ای ندارم فقط یه مامان دارم که اونم شهر بقلی ما زندگی میکنه یعنی پیش ماست خودم تک بچم . با پدرمم ارتباط ندارم و نمیدونم کدوم گوریه 😆

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                
حقوق مراقبت از بچه ۴۰۰ یورواه چهار صد یورو ام حقوق بیکاری میگیرم ۲۵۰ یورو ام دولت تا ۲۵ سالگی بچه به ...

وای عزیزم چقدر سخت

خداروشکر الان شرایطت خوبه

موفق باشی گلم