2777
2789

عزیزان میخام lvfکنم نمیدونم کدوم مرکز بهتره میشه راهنماییم کنید ممنون میشم

صارم یا ابن سینا یا بهمن یا پارسیان؟ 

اینجا بپرس کسایی که تهران انجام دادن راهنماییت میکنن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=164194&slug=بارداری-با-میکرواینجکشن-icsi-سال-94&postId=77760920

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

اگه ميتوني برو پيش دكتر نصر

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم بیمارستان عزیزم

گاندي

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

سلام عزیزم من خودم اول بهمن انتقال جنین دارم و پیش دکتر ملک منصور اقصی میرم پیشنهاد می‌کنم شمام برین 

هرکی از هر جا ناامید میشه میاد پیش اقصی خیلی خیلی وارده

خدا جونم هزاران بار شکرگزارم بابت معجزت لطفا سالم بذارش تو بغلم  الهم صلی علی محمد و ال محمد

سلام عزیزم. به نظر من کلینیک و مرکز نرو، برو مطب دکتری که متبحره تو این زمینه. چون تو مراکز هربار با یه دکتر ویزیت میشی و سردرگم میشی. اما اگر مطب دکتر بری دیگه شرح حالت دست یه نفره. من این دکترها رو پیشنهاد میکنم

دکتر ژاله ذوالقدر

دکترآل یاسین

دکتر رضا نصر

دکتر سهیلا عارفی

دکتر رزاقی

من خودم باردارم و دکتر ذوالقدر میرم. خیلیا رو دیدم مرتبه اول پیشش باردار شدن. ذوالقدر ابن سینا و بهمن و لاله انجام میده

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
سلام عزیزم. به نظر من کلینیک و مرکز نرو، برو مطب دکتری که متبحره تو این زمینه. چون تو مراکز هربار با ...

ممنون. من باید تخمک اهدایی بگیرم خیلی استرس و ترس دارم که بیمارستان یا کلینیک خوبی انتخاب کنم بعدا خدای نکرده پشیمون نشم