2777
2789

دیشب شوهرم گرفت صبونه داشته باشم باز کردم صبونه بخورم دیدم تمامش کپک زده رفتم پس بدم بسته بود 

دیگ هوام گرم شد حال ندارم دوباره ببرم

از طرفی زور داره برام اگر پسش ندم 

راهشم نزدیک نی ده دقیقه پیاده اس باردارم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب گرفتین

گزاشتین تو یخچال؟ دونه دونه شون کردی؟

جای گرم نبوده؟

بعضی ها تو افتابه و و عرق میکنه و نم میگیره  و نزاری تو یخچال سریع خراب میشه

تازه باید دونه دونه جداشون کرد و بزاری کمی نمی اونا برن

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

دیشب گرفتینگزاشتین تو یخچال؟ دونه دونه شون کردی؟جای گرم نبوده؟بعضی ها تو افتابه و و عرق میکنه و نم م ...

نه دیشب گرفتم بسته اشو باز نکردم از این بسته بندیا بود تا صب ک بازش کردم دیدم همش کپکه

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

نه دیشب گرفتم بسته اشو باز نکردم از این بسته بندیا بود تا صب ک بازش کردم دیدم همش کپکه

اگه کارخونه ای بوده باشه که هیچی

اگه مال نونوایی گرفته که بفرشه تقصیر خودت هم بوده

نون نونوایی که مغازه میگیره بسته بندیش برا فروشه نه نگه داری تو خونه مثلا دو تا دو تا جدا میکنن که باید یکی یکی کنیش

از قبلاینکه نونوایی ببنده تا موقعی که خریدی تو مغازه بوده اصلا ممکنه مال ظهر بوده باشه

هم شاید تو گرما بوده و هم بدلیل اینکه اولش داغ بوده گزاشتن تو پلاستیک ،، نونا عرق میکنه و نم میکنه  نزاری تو گرما سریع کپک میزنه  و باید درش بیاری تا یه کم خیسیش کم بشه بعدم بزاری تو یخجال

راستی اگه یخچال فریزرتون جا داره نون تافتون بزار تو فریزر برا مواقعی که نون نداری دربیاری بخورین،،،،،، نون فریزری چند دقیقه بیرون باشه نرم و عالی میشه،،، یه اشنا بود نون فریزری رو میزاشت رو هیتر یا گاز عین روز اول که از نونوایی میپزن میشه

یه راه دیگه هم اینه که نون خش بزاری برا لازماتی وقتی نون نداشتین خیسش کنین و ابش بزنین تا نرم بشه

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین