2777
2789
عنوان

دندون تعهدی

385 بازدید | 43 پست

سلام

کسی هست دندون تعهدی خونده باشه و الان دوران تعهدشو بگذرونه؟ چطوریه راضیه؟ حقوقش چطوره اخا میگن خیلی کمه و اینکه میتونن خودشون مثلا جایی عصرا جدا کار کنن

اگه برمیگشتین عقب بجاش میرفتین پزشکی بخونین؟

میشه اول توضیح بدی تعهدی یعنی چیزیاد دیدم اینجا

یعنی ۱.۵ برابر دوران تحصیلت بری جایی کار کنی که بهت میگن از مناطقی که به حالا پزشک یا دندونپزشک احتیاج دارن

که خب جایی هم که میفته شانسیه ممکنه خیلی بدجا باشه

تاجایی هم که شنیدم حقوق انچنانی نمیدن در حد ۱۵ تومن

الان مثلا دندون ۹ سال باید بری تعهد بجز ۲ سال طرحی که داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر شخصیم اینه ا توجه به علاقت برو 

چون تو حتی پزشکی هم بخونی باید ۱۲ سال بخونی که تخصص بگیری و بعلاوه ۲ سال طرحش ۱۴ سال میشه که بعدش تازه میتونی مطب بزنی و به  یه درآمد خب برسی 

در نتیجه دندون تعهدی که ۹ سال تعهد داشته باشی با ۲ سال طرحت میشه ۱۱ سال انقدرا هم بد نیست 

و همه اینا برمیگرده به علاقت

نظر شخصیم اینه ا توجه به علاقت برو چون تو حتی پزشکی هم بخونی باید ۱۲ سال بخونی که تخصص بگیری و بعلاو ...

اره خب درسته

ولی خیلی خودم بین این دوتا نمیدونم علاقم کدومه

دندونو بیشتر بخاطر این ترجیح میدم که شیفت شب نداره و نسبت به پزشکی درساش راحت تره البته خب قطعا دوتاشونم سختی خودشونو دارن

اره خب درستهولی خیلی خودم بین این دوتا نمیدونم علاقم کدومهدندونو بیشتر بخاطر این ترجیح میدم که شیفت ...

ببین علاقتو اینطوری در نظر بگیر که دندون کلا تو مطبی و بیمارستان رو اصلا نمیبینی مثل یه شغل مجزا از طبابت و همون جنبه پولش میشه(بااحترام به دندون پزشکا)

ولی پزشکی بیشتر تو بیمارستانی و همون حالت نجات جون و این حرفا میشه 

و اینکه دندون تعهدی تو همون ۶ سال رو درس میخونی بقیش دیگه هر طوری باشه درس خوندن نداره و پزشکی اون مدت ۱۲ سال رو تو درس میخونی