2777
2789
عنوان

ثابت موندن وزن نوزاد هشت ماهه

11783 بازدید | 49 پست

سلام مامانا

پسر من از چهار ماهگي رشد وزنيش خيلي كم شد و از شش ماهگي تا الان كه وارد ٩ ماه شده وزنش ثابت مونده. شما همچين موردي نداشتيد؟ من خيلي نگرانم 

تا اين ماه فقط شير خودمو ميخورد ولي دو سه هفته ست شير خشك سميلاك هم كنارش ميدم. غذاام خوب ميخورده خدا رو شكر ولي وزن نميگيره حتي يه گرم😭😭😭😭😭😭

تو دخملي دخمل😛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزن گیری با وزن تولد حساب میشه،اگه بچه چهارکیلو به بالا باشه موقع تولد،خیلی کم وزن میگیره

نه سه كيلو بود سه ماه اول وزن گيري عالي داشت ولي الان نمودارش صاف شده

تو دخملي دخمل😛
عزیزم انشالا که چیز خاصی نیست ولی بهرحال نباید اینطوری باشه، حتما ببرش پیش متخصص، اگه امکانش رو ندار ...

اره ميبرمش اخه نميفهمن كه 

تو دخملي دخمل😛
سلام دختر منم همینطوره از ماه هفتم که ۸۲۰۰ بودتا الان که نه ماهش عموم شده فقط ۱۵۰ گرم وزن گرفته غذا ...

دقيقا پسر منم خوب ميخوره ولي وزن نميگيره ازمايش عدم جذبم براش دكتر مقدادي نوشت داديم مشكلي نداشت ولي وزن نميگيره خيلي كلافه شدم شما دكتر نبردي

تو دخملي دخمل😛
بهداشت گفت ی ماه دیگه بیارش اگه وزن نگرفت برش متخصص الان دارم بهش غذای مقوی میدم گوشت قلم از اینا

منم بهش غذاهاي مقوي ميدم ولي فايده نداره چند وعده تو روز بش غذا و شبر ميدي؟ شير خودتو ميخوره؟

تو دخملي دخمل😛
سرما نخورده این مدت؟

سرما نه اما رفلاكس داشت كه دكترا اشتباه تشخيص ميدادن سرماخوردگي يه ماه داروي چرك خشك كن الكي خورد رفلاكسشم مزمن شد ريخت تو ريه ش ولي الان بهتره. 

تو دخملي دخمل😛
دگتر گفتم اهن خارجی و زینک و با شربت ویتامین بهش داد اینا بدم اگه وزن خوب نگرفت مینرمش

اگر بچه كلسيم بخوره زينكم ميتونه بخوره؟

تو دخملي دخمل😛