2777
2789
عنوان

هماتوم در هفته پنجم

6394 بازدید | 24 پست

سلام.دارم از نگرانی میمیرم.من هفته پنج به دلیل هماتوم خونریزی کردم.هنوز قلب جنین تشکیل نشده.بنظرتون ممکنه جنین سقط بشه

هیچوقت از روی ظاهر همدیگه رو قضاوت نکنیم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هماتوم همون ترشح قهوه ای رنگ هست یا خونه؟؟

نه عزیزم هماتوم به لخته خون میگن که در پشت کیسه حاملگی جم میشه.و خطرناکه و ممکنه باعث خونریزی و سقط جنین بشه

عزيزم منم هفته ٨ داشتم هفته ١٠ بازم بود و بزرگتر شده بود. چون فقط شياف استفاده كرده بودم بدون استراحت. ولي الان از سونوي هفته ده همش استراحت ميكنم با شياف و قرص دوفاستون. درداي شكمم بهتر شده اميدوارم هماتومم هم رفع بشه. ولي درمانش شياف و استراحته. حتما استراحت كن. كلا خيليا با هماتوم بچه هاي سالم به دنيا اوردن چيز زياد مهمي نيست نگران نباش

عزيزم منم هفته ٨ داشتم هفته ١٠ بازم بود و بزرگتر شده بود. چون فقط شياف استفاده كرده بودم بدون استراح ...

خدا از دهنت بشنوه.میدونید چیه چون هنوز قلب جنین تشکیل نشده یکم میترسم

خدا از دهنت بشنوه.میدونید چیه چون هنوز قلب جنین تشکیل نشده یکم میترسم

تشكيل ميشه عزيزم نگران نباش. تا ده هفته جا داره. من با وجود هماتوم رشد جنينم تو سونوي دوم بيشتر از اولي بود. مثلا ١٥ روز بعد سونو كردم جنين ١٧ روز بزرگتر شده بود. فقط بعد سونوي دوم استراحت ميكنم. پام و از خونه بيرون نذاشتم سركارم هم نميرم