2777
2789
عنوان

بیاین یکم بگم براتون از بچه طلاق بودن🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 54 پست
هیچ وقت نزار هیچ وقت

منم از پنج سالگی مامانم ترکمون کرد بخاطر عشقش

چ بدبختیایی کشیدم و همش از خدا میخام بچه هام با من و پدرشون بزرگ شن ان شالله

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

عزیزم😔😔😔پسر عمه ی منم بچه ی طلاقه.الان دندون پزشکه وکلی برو وبیا داره.ولی وقتی باهاش هم صحبت میشیم میگه من همه چی دارم ولی اصلا احساس خوشبختی نمیکنم.همیشه یه چیزی کم داشتم به اسم خانواده مثل مادر.وای که دلم کباب میشه وقتی حرف میزنه.منم به روزی داشتم جدا میشدم ولی به خاطر دخترم برگشتم خدا رو هزار مرتبه شکر میکنم که تصمیم اشتباه نگرفتم زندگیمم خوب شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر اونچه که در همه ی این سالها  به شما گذشته واقعا متاسفم

اما طلاق ابدا مشکل نیست.انسانها با ازدواج تا اخر عمر به هم محکوم نمیشن.انسان ها ازدواج می کنن تا آرامش داشته باشن.با عشق رابطه ای رو شروع می کنن.اما وقتی که اون عشق تمام شد و اون تمایل به اخر رسید،باید جدا شد

اصلا فلسفه ی طلاق همینه .

باید ریشه ای تر در موردش فکر کرد.اینکه باید قبح طلاق و بچه ی طلاق بودن بریزه باید سطح فرهنگ مون بالا بره.چاره مشکل اینه 

موقع طلاق باید با کمک روانشناس با بچه صحبت کرد و توجیهش کرد که لازمه.باید یادش داد که کنار بیاد.یادش داد که سخت نیست.یادش داد که نباید مخفی کنه

میفهممت من دخترعموم الان ۱۲ سالشه بچه ظلاقه اونم از دوسالگی الخی بمیرم براش چند وقت پیش میگفت تو مسجد همه منو نشون میدادن چرا؟ گفتم چون میگن چه خانم شدی چه خوشگلی گفت ن میگن اینه ها یذره بچه بود طلاق گرفت مادرش واقعا دلم سوخت براش همه اینایی که گفتیو به چشمم دیدم با اون بچه میشه 

برای مشکلم یه صلوات میفرستی دوستم؟ حال دلم بده 😢

مامان من هم بچه طلاقه، الان ۵۰ سالشه ولی دوران کودکیش همش کمبود داشته، بعد طلاق جفتشون ازدواج میکنن، اخر هفته ها پیش پدرش بوده و نامادری، نامادری خیلی اذیتش میکرد، بقیه روزا پیش مادربزرگم و نا‌پدری ک البته ناپدریش باهاش خوب بوده ولی مامان بزرگم خیلی اذیتش میکرده و نزاشته درس بخونه، ۱۲ سالگی عروسش کرده در صورتی ک نمیفهمیده ازدواج چیه، داشته خاله بازی میکرده براش خواستگار اومده، مادر شوهرش هم باهاشون زندگی میکرده، بهش تیکه خیلی مینداخته بخاطر حمایت نداشتن ، زندگیش خیلی سخت بوده، بابام هم خیلی اذیتش کرده و میکرده، بخاطر بچه ی طلاق بودن مادرم، روی ماها هم تاثیر داشت، زندگیمون مردسالاری بود و دخترا حق اظهار نظر نداشتن و روزای سختی کشیدیم 😥

استارتر قبول دارم حرفاتو تا حدودی

اما اولا الان متاسفانه اینقدر زیاد شده که دیگه مثل سابق نیست این دادگاه

ثانیا زندگی در زندگی پر تنش واسه بچه آسیب زا تره تا طلاق 

اینو شک نکن

کسایی که زندگی لجن بار رو با هزار  دعوا و کتک کاری ادامه میدن که مبادا بچه اشون بچه طلاق بشه 100 درصد اشتباه میکنن

در نهایت هم یه بچه افسرده با هزار مشکل روانی تحویل جامعه میدن

آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد

عزیزم دردت رو با تمام وجود درک میکنم، چون من هم بچه طلاقم و وقتی گذشته رو مرور میکنم از خودم بدم میاد چون هیچ وقت یه بچه طلاق معنی آسایش رو نمیفهمه. امیدوارم در زندگی که قراره شروع کنی خوشبخت باشی 

من بچه طلاق نیستم ولی ضربه هایی که خوردم خیلییی بیشتر بچه طلاق هست تو محیطی بزرگ شدم همیشه دعوا کتک کاری بوده الان اصلا ارامش ندارم استرس به جونمه. خیلیییی بده تو همچین محیطی بزرگ بشی

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

منم بچه طلاق بودم ولي روزي هزار بار خدارو شكر ميكنم با مامان بابام زندگي نكردم 

شايد ي وقتايي دلم خاسته خانوادمون اوكي باشه ولي ب شرطي ك مامان بابام ادماي ديگه اي بودن 

وگرنه يك درصددد دلم نميخاد باهاشون يك روز زندگي كنم

با اينكه خيلي كوچيك بودم دعوا و چيزي ازشون يادم نيس 

و لطف مادرم بهم اينه كه  نشسته برام از گذشته هي تعريف كنم حالا چ راست چ دروغ 

بر عكس بابام ١٠ سال يبار ك منو ميبينه ي سري مزخرفااااتتت و حرفاي بيخود تحويلم ميده

كاش ارزوي بزرگ شدنمو از خدا پس ميگرفتم چون هيچ چيز مثل بزرگ شدن نميتونه لبخنداي واقعيتو محو كنه
طفلكي😢

عموم زن گرفته هواشو داره و نذاشته هیچکس بفهمه این بچه طلاقه ولی مادرش رفت مدرسش دوستاش فهمیدن خیلی از مادرا نمیذارن باهاش حرف بزنن و بچه به مادرش گفته دیگه هرگز نمیخوام ببینمت نیا دیگه پیشم 

برای مشکلم یه صلوات میفرستی دوستم؟ حال دلم بده 😢