2777
2789
عنوان

بچه های تجربی

561 بازدید | 84 پست

بچه ها سردرگمم نمیدونم ماز ثبت نام کنم یا قلمچی

جدیدا خیلی دارن از قلمچی بد میگن

از اول مهر باید یکیشو ثبت نام کنم

حس میکنم سوالای ماز خیلی الکی سختن و کنکور در این حد نیست

قلمچی خیلی اسون ترن سوالاش

لطفا راهنماییم کنید. 

پایه چندمی؟؟ والا دختر من و همکلاسیاش برعکس شما فکر میکنن،،میگن ماز اسونه و قلمچی سطحش بالاتر از کنک ...

من یازدهم هستم

ماز خیلی سخت تره منکه سوالاشو حل میکنم کنکورم در این حد نیست

و اینکه ماز انلاینه قلمچی حداقل حضوریه ازمون حضوریو تجربه میکنم اماده تر میشم برای کنکور

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه ماز نه قلمچی

خیلی سبز ثبت نام کن

آرمان و ماز و قلمچی رو هم توی خونه بزن. قلمچی رو هم نزدی نزدی، فقط آزمون‌های جامعش رو حتما بزن. قلمچی سوالاتش خیلی آبکی و خط کتابی شده. ماز هم الکی سخت و فراتر از کنکور شده.

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

خب اینجوری خیلی میشه هزینشمن خودم نظرم اینه قلمچی برم برای حضوری بودنش ازمونای ماز هم خودم حل کنم تو ...

قلمچی رفتن فقط وقت تلف کردنه

قلمچی بری مثلا شیمی رو بزنی ۵۰ توی کنکور میزنی ۲۰! من خودم قلمچی شیمی و زیستم زیر ۵۰ نبود، کنکور رفتم زدم ۲۰...

اصلا سطح سوالات به هم نمیخونه

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

نه ماز نه قلمچیخیلی سبز ثبت نام کنآرمان و ماز و قلمچی رو هم توی خونه بزن. قلمچی رو هم نزدی نزدی، فقط ...

خیلی سبز هزینش حدودا چنده؟

ماز که 30 تخفیف شده ده

قلمچی چنده؟

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین