2777
2789

سلام دوستان ما قصد مهاجرت داریم پارسال دلال ازمون هفت هزار دلار گرفت و تا امسال طول داد و بازم میخواست طول بده اما به زور و بلا حدودیشو گرفتیم اما الان قیمتا نمیدونم چجوریه برای اروپا کسی هست که قیمت بدونه از طریق اشنایی ، کسی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوري جرات كردي همينطوري هفت هزار تا دادي رفت من پنج ميليون دادم بيچاره كردم وكيل رو اخرم ازش كل پولمو پس گرفتم

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
منم ميخوام اقدام كنم ميشه منم راهنمايي كنيد

بخدا من خودمم دارم پشیمون میشم کم کم باید ادم مطمعینی رو پیدا کنید چون همین اقا هم اگه ی شهر دیگه بود پول نمیداد والا اما از ترس ک به  مادرش حرفی نزنیم پولو یکمیشو داد 

چجوري جرات كردي همينطوري هفت هزار تا دادي رفت من پنج ميليون دادم بيچاره كردم وكيل رو اخرم ازش كل پول ...

عزیزم اولا هم محلیمون بودن دوما دوست برادر شوهرم سوم اینکه دوست برادرم و چهارما الان میگه همینقدرم کم کردم از پولتون چون یه بار غیر قانونی فرستادمتون و خرج کردم واقعا و من چهار ماه ترکیه گیر کردم هفته به هفته حداقل ۷۰۰ لیر میفرستاد بخاطر همین کم کرده

واسه كدوم كشور اقدام كردين? مدرك زبانتونو گرفتين?

توی تجربه قبلیم که یه سال ترکیه موندم فهمیدم زبانو تو محیطش کامل ادم یاد میگیره اما انگلیسی برای صحبت کردن مشکل ندارم تا حدودی میتونم کارمو راه بندازم

توی تجربه قبلیم که یه سال ترکیه موندم فهمیدم زبانو تو محیطش کامل ادم یاد میگیره اما انگلیسی برای صحب ...

بخدا منم يكساليه تو فكرشم

ولي چون همسرم كارمند رسميه ميگم نكنه بريم پشيمون بشيم 

همسرمم كارشو از دست بده

یکی از دوستانم با ویزای سرمایه گذاری داره میره 3-4 سال زمان برد 

که کارش درست شد

الانم که دلار بالا رفته پولش که تو حساب ارزی گذاشته بود یک سوم شده

انقدر پشیمونه که سرمایه اش اینجوری دود شد

فکر کن اون زمان که دلار 3 ت من بود اقدام کرد با سرمایه 1 م دلار الان سرمایه اش شده 300 هزار تا فقط

بنده خدا

بخدا منم يكساليه تو فكرشم ولي چون همسرم كارمند رسميه ميگم نكنه بريم پشيمون بشيم  همسرمم كارشو ...

خب شما برو جواب گرفتی همسرتو ببر اینطوری خیلی راحتتتره ما ک همین کارو داریم انجام میدیم

خب شما برو جواب گرفتی همسرتو ببر اینطوری خیلی راحتتتره ما ک همین کارو داریم انجام میدیم

ما هم میخوایم بریم ولی نمیدونم از کجا شروع کنیم

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
ما هم میخوایم بریم ولی نمیدونم از کجا شروع کنیم

عزیزم کاش کشورمون از منابعش درست استفاده میشد تا جوونا اینقدر نرن اینور اونور ولی اول از همه برا رفتن مهم پیدا کردن ی ادم مطمعینه