2777
2789
عنوان

نفسم میگیره....علت چیه؟

1067 بازدید | 13 پست

بچه ها الان یکی دوهفته اس،نفسم میگیره حس.میکنم قفسه سینه ام تنگ میشه،مثلا وقتی نماز میخونم یهو نفسم میگیره باید ی نفس عمیق بکشم یا مثلا وقتی دراز میکشم یچیزی انگار رو سینه ام سنگینی میکنی تا نفس عمیق نکشم خوب نمیشم،علتش چیه بنظرم؟

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نداری

من یه مدت دخترم بیماری سختی داشت این مشکل برام بوجود اومده بود احساس میکردم نفس کشیدنم خود بخود انجام نمیشه و باید خودم نفسم رو بزور بدم بیرون

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖

نه قلیون نمیکشم،ولی همسرم سیگار میکشه،ممکنه از اون باشه؟یا ممکنه کلسترول تری گلیسیریدم بالا باشه؟اخه ی مدت بالا بود

استرس نداری من یه مدت دخترم بیماری سختی داشت این مشکل برام بوجود اومده بود احساس میکردم نفس کشیدنم ...

اره دقیقا انگار باید خودم نفس بکشم بزور،نه استرس خاصی ندارم ولی خوب یکم حرص و جوش میخورم و دلتنگی خونوادم میکنم

اره بگو تو خونه سیگار نکشه .ی ازمایش بده کمخونی داری فک کنم..ب هیچ وجه نزار پیشت سیگار بکشه

ممنون عزیزم،کم خونی نداشتم قبلا،ممکنه یهو پیش بیاد؟بعداینکه کم خونی ممکنه رو پریود اثربزاره؟ی مدته خیلی.کم شده