2777
2789

سلام مرسی که امدین 

شرایط طوری شده که زندگی برای خیلی ها سخته و مشکل وهزینها و خرج های خونه با درآمد همسرامون جورنمیشه و زندگی به سختی داره پیش میره بیان از کارهای که تو خونه برای صرفه جويي اقتصادی انجام می دین تا هزینهاتون کم بشه بگین شاید به درد کسی خورد و ازش استفاده کرد 

هر کی از نظری خوشش امد و خواست استفاده کنه اون تاپیک رو لایک کنه تا بقیه بفهمن کدوم نظر بهتره 

فکر کنید یه صدقه در راه خیره حتی اگه یه نفر از این تاپیک استفاده کنه 

علی رضا عشق مامانشه 

بهترین صرفه جوییم این بوده ک 

بدون احساس نیاز  و بی برنامه  خرید نکردم و نمی کنم 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که شوهرم همش بهم میگه ول خرج  ولی خودم تو قرعه کشی های خانوادگی شرکت می کنم برا پسنداز

منکه اینقدر التماسش کردم نذاشت وام خونگی شرکت کنم

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....

حقوق ک میگیره اول کرایه خونه و قسطا رو میدم بعد پول قبضا رو میذارم کنار.اون ۱۰۰ تومن ک میمونه رو ی ذره چیز میز ک واقعا نیازه میحرم.مث تخم مرغ کمی گوشت پیاز و سیب زمینی تامام😔

خرید کلی میکنم سرماه اونم فروشگاه های امیران که قیمتاش خوبه و تخفیف خوبی میده رو جنساش که از سوپری ن ...

فروشگاه امیران کجاست

هرکی فروشگاه یا بازار ارزون قیمتم میشناسه بگه باذکر ادرس

علی رضا عشق مامانشه 

من همیشه لباس سالی و فصلی خرید میکنم هم ارزونتر درمیاد هم اینکه همیشه خوشتیپ و نو نوار میزنم.مثلا دوتا شلوار جین رنگ روشن و تیره و دوتا شلوار کشی مشکی و قهوه ای خریدم برای یکسالم ۳۶۰شدن جنسشونم عالیه

لطفا برای شفای مادرم👵یک حمد بخونید سپاس  
میشه توضیح بدی

لیست خرید دارم ...( چه برای خریدهای خونه، چه برای لباس ) 

اهل خرید مدام نیستم ولی چیزی رو ک لازم داشته باشم ، میخرم ولی با کیفیت !  برامم مهم نیست اگر مدت طولانی  از چیزی استفاده کنم ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
فروشگاه امیران کجاست هرکی فروشگاه یا بازار ارزون قیمتم میشناسه بگه باذکر ادرس

من کرجم فروشگاهای امیران شعبه زیاد داره توکرج نمیدونم شهرای دیگم داره یا نه ولی من تو کل فروشگاهای کرج فقط امیرانو بصرفه دیدم برای خریدام

مثلا توخرید۳۵۰تومن ۵۰تومنش تخفیف میده که ۳۰۰درمیاد

من اصفهانم شرکت گلبه شهرک صنعتی میرم شوینده میخرم یه ۴ لیتری سفید کننده با جوهر نمک میشه ۱۰ تومن هر ۴ لیتری مایع دست ۱۲ مایع طرف هم ۱۲ کلا میشه ۳۴تومن برا چند ماه پول دوتا تیکه تو بازار .

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76