2777
2789
عنوان

دیشب تاپیک زدم خیلیاتون گفتید جدایی اشتباهه یه دقه بیاید حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 2176 بازدید | 175 پست
[QUOTE=78368358]كادو عروسي مال عروس و داماده نه كسي  خب مثلا وقتی پدر داماد با قرض و قوله عرو ...

وااااا!

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااا!

والا

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
بابات مهمون خودشو شام بده پولشم خودش جمع کنه ولی بیشتر جمع کرد شوهرت حق نداره دبه کنه پول میخ.ام&nbs ...

دقیقا منم همینو میگم 

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
بابای من قبول کرده بود بیشتر پول بده برا تالار  یه حرفها و کارایی ازش دید گفت چرا بدم ک منت سر ...

عزيزم به نظر من بيشتر فكر كن

قضيه شما چهارتا مهمون و شامشون نيست قضيه اينكه حرمت ها از بين رفته 

اگه ميتوني عروسي رو عقب بنداز و بيشتر رو رابطه خودت و شوهرت تامل كن ببين ايا ايشون اون فرديه كه براي ادامه مسير زندگيت به عنوان همسفر ميتوني روش حساب كني 

عزیزم ما تو‌خانواده هم ایتجوری داشتیم اما به نظرم از دست تنگ بودن داماد و لطف پدر زنه نه که داماد پر ...

زن می‌بره؟ مگه جنس می‌بره؟ زن به اندازه مرد آدم حساب نمی‌شه؟ بحث یک پیوند مقدس و عاشقانه است نه تجارت و خرید

کجایی هستید شما؟ رسم ما هم همینه داماد خرج عقدو عروسی رو میده جهاز رو کامل دختر میخره فقط داماد سه ...

اصالتا جنوبی .حتی ما رسم جهیزیه نداریم .ولی خب خانواده خودمون این رسم شکستن وجهزیه هم دادن .یه مورد خرج عقد و عروسی هم دادیم .بعدا همون شاه داماد برامون شاخی شد که هیچ کس نمیتونه جمش کنه از توهین و...هیچ چیز برای زنده ومردمون کم نزاشت .میگم همون درسته کار جنوبی‌اش که جهزیه هم نمیدن .

عزيزم به نظر من بيشتر فكر كن قضيه شما چهارتا مهمون و شامشون نيست قضيه اينكه حرمت ها از بي ...

دقیقا 

من الان مشکلم شام نیس

حرمت هاست 

اینه ک بخاطر من حاضر نشد کوتاه بیاد 

این طلبکار بودنشه

خدايش همتون كه كامنت گذاشتيد از عجايب هستيد !!!

مال كدوم شهر هستيد همگى يه مدليد تقريبا

اين حرفها چيه اين شام بده اون شام بده 😳😳

خرج عروسى با داماد

خرج عقد با پدر عروس

جهاز با دختر 

شيربها هم به تاريخ پيوسته

خرج نامزدي رو هميشه عروس ميده!  ضمنا رسم و ... مهم نيست عهد بوق كه نيست مثل دوتا مرد قول و ق ...

آها الان اینجوری شد همیشه عروس میده یعنی وطیفس اوتوقت که داماد باید خرج کنه مگه عهد بوقه ؟ عزیزم معلومه یا برادر داری یا پسر چون بشدت کینه داری از خانواده عروس بیخیال 

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین