2777
2789
عنوان

دیشب تاپیک زدم خیلیاتون گفتید جدایی اشتباهه یه دقه بیاید حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 2176 بازدید | 175 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما با شوهرت صحبت کن با پدرتم همچنین دقیقا میدونم حق با پدرته اما خوب بخاطر زندگیت هر کس مهمونای خودشو حساب کنه یعنی شما ۱۰۰ نفر دارین فقط پول صد نفرو بدین و در آخر کل پولی که فامیلتون اوردن رو پدرتون واسه خودش برداره این افراد مریضن یه چیزی شنیدن گزبه رو در حجله میخوان بکشن 

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین
کار خوبی میکنی بخدا منم همین قصدو داشتم مامانم گف باید لگیری همین یه دخترو داریم ارزو داریم و فلان

آره دیگه ب خانواده ها هست...مامان من کلا اهل جم کردن میگه اول زندگی جم کن نیوفتی تو قرض اذیت بشی

اينا احتمالا كالا هم به عهده داماد گذاشتن.... همه جهاز رو عروس نميبره

تمام وسايل برقي به عهده و وظيفه داماده

حتي بعضي جاها سرويس خاب هم با داماده 

داماد هم وظيفه داره مشاركت كنه

پدر عروس هم دخترش رو بده هم تمام خرجا رو؟

وا انقد راحت نگید جدا شو

عزیزم وقتی از الان این رفتارو داره وقتی به پدرشون بی احترامی میکنه از الان حرمت نگه نمیداره اونم به خاطر عروسی حالا پونصد تومن یا یه نومن بیش تر خرج کنه به خاطر زنش چیزی ازش کم میشه؟

اهاااا نمیدونستم .اخه ما رسم داریم کل هزینه عروسی و عقد با داماده. عوضش عروس جهیزیه داره میده .شیر ب ...

کجایی هستید شما؟

رسم ما هم همینه داماد خرج عقدو عروسی رو میده

جهاز رو کامل دختر میخره فقط داماد سه تیکه میخره

[QUOTE=78368358]كادو عروسي مال عروس و داماده نه كسي 

خب مثلا وقتی پدر داماد با قرض و قوله عروسی میگیره باید کادو ها رو داد به اون. نه اینکه پدر مقروض بشه و داماد کادوها رو بذاره تو جیبش. وقتی داماد خرج بده کادو مال خودشه

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
خو راست ميگه! واااا را بايد مهمون شما رو هم شام بده! وقتي ميگن نصف نصف ي اندازه مهمون دعوت ميگيرن ...

عزیزم دقت کن ایشون میگن خرج نامزدی رو پدرم دادن چرا شما طلبکارانه حرف میزنی رسم بوده مرد خرج کنه بله اگه کلشو مرد خرج میکرد پدر ایشونم پولو به داماد میداد مگه مریضن 

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین

بابات مهمون خودشو شام بده پولشم خودش جمع کنه ولی بیشتر جمع کرد شوهرت حق نداره دبه کنه پول میخ.ام 

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...