2777
2789
عنوان

بنظرتون کارای همسر سابقم طبیعیه؟ یا من حساسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6575 بازدید | 199 پست
پس براش بنویس خط قرمزات چیه حدود روابطو مشخص کن یا قبول  میکنه یا بره دنبال ادامه کارای درخشانش ...

و البته این تنها هنرنماییش هم نبوده.  بهرحال اگه خوب بود که جدا نمیشدیم. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

استارتر شما چقدر قوی مودب و با شخصیتی،خواهشا یه تاپیکی بزن و راه هایی که طی کردی تو زندگی مشترکت و به این حد استقلال رسیدی رو برامون بگو

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم اين موجود هدفش فراتر از اذيت كردن شماست مشكل رواني داره و ميخواد يه جوري دخترتو تو اين سن حساس ...

چی کار کنم با عکسا؟  روز مبادا رو میگم.  

و البته این تنها هنرنماییش هم نبوده.  بهرحال اگه خوب بود که جدا نمیشدیم.

فقط زیاد مسله رو برای مشاور مدرسه باز  نکن عزیزم 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
کارش خیلی زشته و این اصلا ربطی به مذهبی بودن نداره به شخصیت طرف مربوط میشه .  من تقریبا مذهبی ...

دقیقا بابا حیا کجا رفته؟  حالا بچه رو بگم اون بحث سکسیزم و...  سینه زنتو فرستادی که چی؟  دست دوتاشونم رو سینه کمک بچه دارن میکنن. اخه درسته؟ 

استارتر شما چقدر قوی مودب و با شخصیتی،خواهشا یه تاپیکی بزن و راه هایی که طی کردی تو زندگی مشترکت و ب ...

قربونت زندگی مشترک من که افتضاح بود و تموم شد.  یکی باید بگه که به نتیجه مثبتی رسیده باشه. 

ممكنه انكارش كنه يا ادامه بده كه در اينصورت بخاطر خارج شدن از عرف دين و جامعه ميتوني شكايتش كني ربطي ...

درست میگی.  

اخه  تو تاپیک قبلیتون گفته بودید دوتا بچه دارم و در مورد سفر مادرشوهرتون گفته بودید که برا بچ ...

مامانم اومده بود پیش من مسافرت.  برای بچه های برادرم کم سوغات خریده بود.  برادرم دو تا بچه داره. 

خيلي مواظب دخترت فوق العاده تو سن حساسيه ميخواد حساي ج ن س ي و غريزيشو فعال كنه نميدونم هدفش از اينك ...

خیلی مراقبشم.  بیشترم مراقبت میکنم از این به بعد.