2777
2789
عنوان

بنظرتون کارای همسر سابقم طبیعیه؟ یا من حساسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6575 بازدید | 199 پست
دلیلش واضحه، دنبال اثرات این رفتار پدر روی بچه میگردن ممکنه  کار با یه صحبت ساده تموم نشه

خوب بد نیست که حواسشون جمع باشه.  بهر حال ساعتها مدرسه س و جلوی چشم من نیست. اول با مشاور خودم صحبت میکنم ببینم نظر اون چیه. من خودم هنوز به جمع بندی کامل نرسیدم.  تا اینجا متوجه شدم که این مسیله فقط حساسیت بی مورد من نیست و جدی تره.  باید در موردش مشورت کنم جایی که بتونم همه چی رو توضیح بدم.  خیلی از چیزا رو نمیتونم تو سایت عمومی باز کنم. باید بفهمم بی غرض بوده یا هدفش من بودم یا هدفش دخترم بوده. واقعا نیاز به کمک دارم.  و همونطور که گفتم این تنها هنرنماییش نیست. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط این عکسایی که گفتید میفرسته یا بین کلی عکس و فیلم بعضیاش این طوریه؟ اگه فقط اینا رو فرستاده بله ...

یک سوم یا یک چهارمش ایناس.  عکسا و فیلمای دیگه هم هست. 

قربونت زندگی مشترک من که افتضاح بود و تموم شد.  یکی باید بگه که به نتیجه مثبتی رسیده باشه.  ...

بلاخره گذر از تلخی ها قدرت میخاد عزیزم

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
بلاخره گذر از تلخی ها قدرت میخاد عزیزم

من کار خاصی نکردم عزیزم.  ممنونم از محبتی که بهم داری منتها من واقعا کار خاصی نکردم که قابل تعریف کردن باشه.