2777
2789
عنوان

خانما لطفا راهنمایی کنید

63 بازدید | 17 پست

من رفتم دکتر واسه تنظیم پریودی قرص مدروکسی پروژسترون داد ک به مدت ۱۰ روز روزی دوتا بخورم...من از قبل تخمدانهام تیر میکشید ولی خفیف بود و نفخ داشتم و تکرر ادار خیلی خصوصا شب و ترشحاتم کم کم زیاد میشد

بعد ک الان دو روزه مصرف قرصها رو شروع کردم زیر شکمم و تخندونام بیشتر تیر میکشه مثل پریودی ترشحاتم هم خییییلی زیاد شده و سفید و بی بو

ممکنه از مصرف قرص باشه دردم بیشتر شده

من قبل پریودی اصلا درد ندارم فقط شبش درد دارم صبحش پریودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باردار نیستی؟

نمیدونم ولی این ماه سه بار رابطه محافظت نشده داشتم ولی به قصد بارداری نبود 

چون قبلا سه ماه اقدام کردم و نشد بیخیال شدیم و بعد چند ماه دوباره دوماه اقدام کردیم و نشد باز بیخیال شدیم دیگه اقدامی نداشتم تا این ماه ولی فکر میکردیم حتما مثل قبله نمیشه

من ماه قبل از دادم و سونو ک دکتر گفت هیییییچ مشکلی نداری 

نمیدونم ولی این ماه سه بار رابطه محافظت نشده داشتم ولی به قصد بارداری نبود  چون قبلا سه ماه اق ...

ممکنه آخه بعصی علائمت شبیه بارداریه،تکرر ادرار و زیاد شدن ترشح و تیر کشیدن مثل پریودی اینا ممکنه علایم بارداری باشه 

اگر کیست نداری شاید مال تخمکگذاریت بوده تیر کشیدن 

۱۹ سیکلمه تخم گذاری فقط ی روزه و من ۱۱ سیکلم تا الان اینطورم و با مصرف قرص بیشتر شده

قبلا بعضی از ماها یروز درد داشتم اواسط پریودی ک تموم میشد میرفت بعد نزدیک پریودی شبش از درد نمبخوابم صبح پریودم

نمیدونم والا ولی درد سینه ندارم

من سر بارداری ام اصلا به اون شکل سینه درد نداشتم الان هم تو اقدامم منتظرم این ماه الآن هم ندارم به اون شکل ببین همه علائم رو همه ندارن بعصی ها اصلا ندارن یه خانومه تو فامیله ما بعد 5 ماه فهمید حامله ست سنش بالا بود اقدام هم نداشته خدا خواسته شد الان هم بچه اش 4 سالشه

۱۹ سیکلمه تخم گذاری فقط ی روزه و من ۱۱ سیکلم تا الان اینطورم و با مصرف قرص بیشتر شده قبلا بعضی از م ...

شاید لانهگزینی بوده منم این ماه 18و 19 تیر می کشید که سابقه نداشته این موقع همش می گم کاش مال لانه گزینی باشه به هر حال اکر دردت بیشتر شد یه دکتر برو بگو بهش چون معمولا لانه گزینی هم از چند ساعت تا چند روزه فکر کنم بعد قطع میشه دردش

دکتر گفت ن کیست ن تنبلی هیچی ندارم

خدا رو شکر،پس اگر عفونت نداری و اینا ممکنه باردار باشی چون نیگی رابطه محافظت نشده داشتی احتمالش هست اگر دوست داری مامان شی برات دعا می کنم بی بیت مثبت بشه

خدا رو شکر،پس اگر عفونت نداری و اینا ممکنه باردار باشی چون نیگی رابطه محافظت نشده داشتی احتمالش هست ...

من دو ک دوست دارم خیییییلی ولی شوهرم میگه منم دوست دارم ولی فعلا ن

منم واسه تو صلوات میفرستم ک باردار باشی عزیزم

ممنون از راهنماییهات😍❤