همسر من قبل از ازدواج با من یکبار ازدواج کرده و یه پسر ۱۴ ساله داره که با مادرش زندگی میکنه و آخر هفته ها ۲ روز پیش ماس و اختلاف سنیش با من ۱۲ سال هستش....ما از روی عشق و علاقه باهم ازدواج کردیم خیلی عاشق بودیم....تا اینکه بعد از ازدواجمتوجه شدم همسرم به جز بچش هیچکس رو واقعا از ته قلب دوست نداره...حتی من رو ....حتی الان که باردارم😭😭..خودش برای بچه اصرار داشت...توی دعوا مدام به خواهرام و خانواده امتوهین میکنه جلوی بچش بهم میگه دهاتی غربتی و من تا حالا مقابل به مثل نکردم...دیشب سر این که بچش گفت مرغ بو میده دعوایی راه افتاد بین و شوهرم که تا ساعت ۲ صبح فقط داشتم گریه میکردم...انگار نه انگار من حامله ام....۳ ساله ازدواج کردم....دلم میخواد ولش کنم ولی نمیتونم....مامانم دلش میشکنه😟😟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره دقیقا به جز ماهیانه ای که برای پسرش میده هر ماه لباس و اینا رو خودش میخره واسه پسرش
آره من میدونم که میگم.تا بچه نیاری میبینی چقدر فرق میذاره بین تو و اون زنش و بچش.برا همین قشنگ یه چندتا بچه بیار پابندمیشه به تو و این زندگی راااااااااحت میشی
آروم بش بگو باشه شاید حق با تو باشه ولی تو نباید جلو من بگی حرص بخورم برای بچه تو شکمم خوب نیست بچه ...
یه بار دوشنبه شب گذشته بخاطر اینکه داشتیم حرف میزدیم ساعت اخبارش گذشت قاطی کرد بهش گفتم عزیزم این داد و بیداد نداره بچه تو شکمم عصبی میشه میدونی چی میگه؟؟؟میگه از حالا بگو بلد نیستم بچه تربیت کنم میخوام سه بچه عصبی تحویلت بدم بعد بنداز گردن من
چقدر دوست داشتنی هستی عزیزم،هم خودت و هم پسر همسرت. یه بار محکم برخورد کن اجازه نده روند توهین ادا ...
مشکلم همینه...زود اشکم در میاد اصلا نمیتونم محکم وایسم تا شوهرم چیزی میگه جوابشم بدم بازم میرم دستشویی مثلا نبینه اما گریم میگیره...مشاوره ام میرم ولی باید عوضش کنمفایده نداره...دیشب یه کاره به خواهرام میگه احمقایی که اسمشون خواهره و ادعاشون میشه بلد نیستن بهت بگن چجوری غذا بپزی بعد ادعاتونم میشه که آذری هستید...اصلا چه ربطی داره به اونا آخه؟
نمیدونم چرا همه ی مشلات با بچه دار شدن میزنه بیرون😐
مشکل از ماست که قبل از بچه دار شدن مشاوره نرفتیم...من نمیدونستم حامله ام تا ۸ هفتگی اصلا نمیدونم کی حامله شدم هرچی فکر میکنمیادمنمیاد اقدام کرده باشیم...اصرار میکرد شوهرم ولی جدی نگرفته بودم