2777
2789
عنوان

توهین شوهرم به خانواده ام

| مشاهده متن کامل بحث + 5136 بازدید | 88 پست
بعضی جاهاسکوت جواب نمیده جوابشوبده که بفهمه حق توهین نداره

دلم میخواد جواب بدم چی بگم به نظرت؟؟ الکی به مامانش توهین کنم وقتی زن خوبیه؟ یا به برادرش؟؟ اون به خواهرام و فامیلام سریع توهین میکنه تو دعوا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم میخواد جواب بدم چی بگم به نظرت؟؟ الکی به مامانش توهین کنم وقتی زن خوبیه؟ یا به برادرش؟؟ اون به خ ...

نه به خانوادش که توهین نکن 

اولین راه اینکه باملایمت ومنطقی بشینی باهاش صحبت کنی که ببینی دلیل این رفتاراش چیه اگه جواب سربالاداددیگه بایدازراه دیگه ای واردبشی 

مثلا خیلی عذرمیخوام بگوچراهرچی که لیاقت خودته روباردیگران میکنی 🙈🙈🙈

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 

دلم گرفت درهر صورت زن دومی و من ناخوداگاه بهت حقی نمیدم 

شاید نظرم دست نباشه ولی دست خودم نیست

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
زن دوم نیستم....همسرم طلاق گرفته...منظور از زن دوم‌ چیز دیگه ای هست

همسر من ۴ سال بود طلاق گرفته بود که من باهاش آشنا شدم و توی سال پنجم بعد از طلاقش ازدواج کردم سال ۹۲ شوهرم از زن سابقش جدا شده

اشتباه میکنی عزیزم یه دوتا بهانه گیر بیار از مامان و خواهراش بد بگو میبینی چطورررر جیز و ولیییییز میکنه بعد بهش آروم بگو خب چه طعمی داره؟؟؟؟سوختن داره نه؟؟؟؟؟؟دیگه میفهمه و کمتر میکنه .همیشه نباید همه شرایط رو اوکییییی نگهداری گاهی قدر عافیت کسی داند که به مصیبتی گرفتار آید اونم دعوا ندیده شیر شده

ببین عزیزم توفقط بهش محبت کن وپسرشم واقعا مثل بچه خودت دوست بدار هرچندسخته ولی اون بچه حاصل طلاقه وناخوداگاه نمیتونه خیلی درکت کنه پس به فکربچه توی شکمت باش سعی کن ازپسرش کمک بگیری توی غذا درست کردن وتشویقش کنی تا ازغذاهات ایراد نگیره .زندگی سخته ولی تو میتونی علایق پسرشو بفهمی وراحت تر به زندگیت برسی.برات آرزوی آرامش دارم.راستی دعاهم یادت نره.هرموقع شوهرت میاد خونه ده مرتبه ذکر یا رئوف رو بگو فوت کن سمتش.خیلی دلش نرم میشه.

شما داری توهین میکنی به یه بچه کوچک بی گناه متوجه هستی ایا؟؟؟؟؟؟

اره متوجه هستم من شخصیتم مثل استارتر نیست اگر همچین مرد غیر منطقی شوهرم بود از اون زن باباها میشدم که عمرا میزاشتم بچش بشینه سر سفره من و ایراد هم بگیره 

پسره ۱۴ سالشه عقلش میرسه و میتونه یذره زبونش رو نگه داره بو میده به درک اومدی دوشب خونه اینا هرچی دادن بخور حرف زیادی هم نزن که اون شوهرش دعوا با یه دختر کم سن و سال کنه

اره متوجه هستم من شخصیتم مثل استارتر نیست اگر همچین مرد غیر منطقی شوهرم بود از اون زن باباها میشدم ک ...

کم سن و سال چیه ۲۸ سالشه بعدشم این شوهرش رفتارش خوب نیست دنبال بهونس پسره چه گناهی داره حالا یه چیزی گفتخ

گریه نکن خانوم شاید یه چیزیش میشه مثلن چون حامله ای به خودش ونیازهاش نمی تونی کاملا برسی دنبال بهانه اس...مهل نده بزن به بی اعتنایی مرد گنده چرا به سایرین توهین میکنه.ضعف ازخودت نشون نده مگه بزور زنش شدی که ادا درمیاره

همسر من ۴ سال بود طلاق گرفته بود که من باهاش آشنا شدم و توی سال پنجم بعد از طلاقش ازدواج کردم سال ۹۲ ...

همسر اولش هم احتمالا به خاطر این اخلاقاش ازش جدا شده،حالا این گقته خیانت کرده.

مجبوره اینطوری بگه،که نمیگه تقصیر خودم بود

خوشبختی همیشه به دست آوردن نیست گاهی وقتا باید از دست بدی