همسر من قبل از ازدواج با من یکبار ازدواج کرده و یه پسر ۱۴ ساله داره که با مادرش زندگی میکنه و آخر هفته ها ۲ روز پیش ماس و اختلاف سنیش با من ۱۲ سال هستش....ما از روی عشق و علاقه باهم ازدواج کردیم خیلی عاشق بودیم....تا اینکه بعد از ازدواجمتوجه شدم همسرم به جز بچش هیچکس رو واقعا از ته قلب دوست نداره...حتی من رو ....حتی الان که باردارم😭😭..خودش برای بچه اصرار داشت...توی دعوا مدام به خواهرام و خانواده امتوهین میکنه جلوی بچش بهم میگه دهاتی غربتی و من تا حالا مقابل به مثل نکردم...دیشب سر این که بچش گفت مرغ بو میده دعوایی راه افتاد بین و شوهرم که تا ساعت ۲ صبح فقط داشتم گریه میکردم...انگار نه انگار من حامله ام....۳ ساله ازدواج کردم....دلم میخواد ولش کنم ولی نمیتونم....مامانم دلش میشکنه😟😟
اشتباه میکنی عزیزم یه دوتا بهانه گیر بیار از مامان و خواهراش بد بگو میبینی چطورررر جیز و ولیییییز میکنه بعد بهش آروم بگو خب چه طعمی داره؟؟؟؟سوختن داره نه؟؟؟؟؟؟دیگه میفهمه و کمتر میکنه .همیشه نباید همه شرایط رو اوکییییی نگهداری گاهی قدر عافیت کسی داند که به مصیبتی گرفتار آید اونم دعوا ندیده شیر شده
ببین عزیزم توفقط بهش محبت کن وپسرشم واقعا مثل بچه خودت دوست بدار هرچندسخته ولی اون بچه حاصل طلاقه وناخوداگاه نمیتونه خیلی درکت کنه پس به فکربچه توی شکمت باش سعی کن ازپسرش کمک بگیری توی غذا درست کردن وتشویقش کنی تا ازغذاهات ایراد نگیره .زندگی سخته ولی تو میتونی علایق پسرشو بفهمی وراحت تر به زندگیت برسی.برات آرزوی آرامش دارم.راستی دعاهم یادت نره.هرموقع شوهرت میاد خونه ده مرتبه ذکر یا رئوف رو بگو فوت کن سمتش.خیلی دلش نرم میشه.
شما داری توهین میکنی به یه بچه کوچک بی گناه متوجه هستی ایا؟؟؟؟؟؟
اره متوجه هستم من شخصیتم مثل استارتر نیست اگر همچین مرد غیر منطقی شوهرم بود از اون زن باباها میشدم که عمرا میزاشتم بچش بشینه سر سفره من و ایراد هم بگیره
پسره ۱۴ سالشه عقلش میرسه و میتونه یذره زبونش رو نگه داره بو میده به درک اومدی دوشب خونه اینا هرچی دادن بخور حرف زیادی هم نزن که اون شوهرش دعوا با یه دختر کم سن و سال کنه
گریه نکن خانوم شاید یه چیزیش میشه مثلن چون حامله ای به خودش ونیازهاش نمی تونی کاملا برسی دنبال بهانه اس...مهل نده بزن به بی اعتنایی مرد گنده چرا به سایرین توهین میکنه.ضعف ازخودت نشون نده مگه بزور زنش شدی که ادا درمیاره