2777
2789
عنوان

توهین شوهرم به خانواده ام

| مشاهده متن کامل بحث + 5136 بازدید | 88 پست
عزیزم جلو شوهرت بگو من فلانی رو )دوست دارم( مثل پسر خودم میمونه و اینا مردا حرفها خیلی خوب یادشون می ...

منو دوست نداره😢😢😢😢😢😢😢شاید بچه تو راهیم رو دوست داشته باشه ولی منو نه...خیلی راحت سرم داد میزنه...اصلا دلم خالی نمیشه از دیشب گریم بند نمیاد😭😭😭

نه واسم مهم نیست چیزی رو به شوهرم ثابت کنم تمام خانواده شوهرم از دور میفهمن وقتی پسرش به همه میگه می ...

آره بچه  دوستت داره

شوهرت از خودش خل بازی درمیاره که به نظرم یه دلیلی داره.

من فکرمی کنم احتمالا  از این راه کنترلت می کنه که تو نباید این اجازه رو بدی

الان خسته ام، فردا بهش فکر می کنم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا قسم من با پسرش رابطم خوبه دیشب اون ناراحت شد سر رفتار باباش...میخواستم واسش سوسیس سرخ کنم....تا ...

ااااااای وایییی پسرش چندسالست شوهرت چراینجوری میکنه حتما یه دلیلی داره دیگه 

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
واااااا این چه رفتاریه که شوهرت میکنه ببخشید من نظر بالارودادم هنو اینارو نخونده بودم باید ببینی شوه ...

نه مچ زن قبلیش رو تو خونه دوست پسرش گرفته و طلاقش داده اصلا چشم نداره ببینه زنه رو در عرض ۱۰ روز طلاقش داده

منو دوست نداره😢😢😢😢😢😢😢شاید بچه تو راهیم رو دوست داشته باشه ولی منو نه...خیلی راحت سرم داد میزن ...

باهاش حرف بزن بگو من تحمل این رفتاراروندارم اگه ادامه بدی یه لحظه هم ننیمونم الکی بترسونش بخدا بعضی وقتا مردارو باید ترسوند تا به خودشون بیان

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
نه مچ زن قبلیش رو تو خونه دوست پسرش گرفته و طلاقش داده اصلا چشم نداره ببینه زنه رو در عرض ۱۰ روز طلا ...

پس چشه خووووووو

منو دوست نداره😢😢😢😢😢😢😢شاید بچه تو راهیم رو دوست داشته باشه ولی منو نه...خیلی راحت سرم داد میزن ...

آره بچه که بیاد خودت متوجه میشی که چقدر تو و این زندگی براش مهمتر میشه و میبینی مثلا تا دیرتر کار میکنه که شما کم و کسر نداشته باشین

پس چشه خووووووو

هرچی میگم بیا بریم مشاوره نمیاد...بهش میگم چرا با من اینجوری میکنی مگه من آدم نیستم که با این وضعیت مدام سرم داد و بیداد میکنی بچه تو شکمم میفهمه میگه تو که مادرشی نمیفهمی اون تو شکمت بفهمه

۱۴ سالشه

بزرگه کهههههه چرا گفت غذابومیده پس من سینزده سالم بود شوهر کردم حالا نمیگفت نمیشد حتما شوهرت دوستداره تو تک باشی اون اینجوری گفته بهش برخورده که غذا بددرست کردی اونم باید مراعات کنه دیه من فکرکردم پنج شیش سالشه دختره یاپسر

هرچی میگم بیا بریم مشاوره نمیاد...بهش میگم چرا با من اینجوری میکنی مگه من آدم نیستم که با این وضعیت ...

😒😒😒😒😒😒😒

آره بچه که بیاد خودت متوجه میشی که چقدر تو و این زندگی براش مهمتر میشه و میبینی مثلا تا دیرتر کار می ...

اصلا نمیدونم چرا باهام اینجوری میکنه به خواهرم فحش میده پشت سرشون به شوهرخواهرم بد و بیراه میگه...میگم مگه چه بدی ای به تو کردن میگه مگه باید بدی کنن ازشون خوشم نمیاد

تهدیدش کن جدی بگیری درست میشه نیاز به گوش کشیدن داره ترس ازدست دادن خونش پایین اومده

صبر داشته باش عزیزم باید یکم سیاست به خرج بدی بچت که بیادتقریبأ راحت میشی .چیزی که یه مردو تو یه رابطه نگه میداره ازدواج نیست برای زنها ازدواجه ولی برای مردها بچست اینه که حتی از یکی جدا شده باشن هم ولی ازش بچه داشته باشن میبینی حتی خرجی بچه رو هم میدن 

چقدر خوب،پس بچه کرم هم نمی ریزه ببین من حس می کنم دائم می خوای به شوهرت ثابت کنی من بچه رو دوست دار ...

دلم واسه بچه ی تو راهم میسوزه از وقتی باردار شدم همش گریه و داد و بیداد...همش میگم گناه داره میفهمه...واسه بچش ادای مادری نمیکنم حتی باهاش پلی استیشن بازی میکنم وقتی باباش سرکاره...اسم فامیل بازی میکنم...بچش مدام میاد شکمم رو بوس میکنه دوست داره خواهرش رو...ولی همش حس میکنم شوهرم به رابطه ی خوب من و خواهرام حسودی میکنه حتی به رابطه ی خوب منو مادرش حسودی میکنه