2777
2789
عنوان

فاطیم بیاید

177 بازدید | 18 پست

بچه ها امشب میخوام برم مهمونی(عقدم)

خونه شوهرم اینا ازما دوره پدرشوهرم اومده این طرفا میخوادبیاددنبالم منوببره که دیگه شوهرم این همه راه نیاد

بعدمن میخوام امشب براشوهرم گل بخرم قبل اینکه مدرشوهرم میاددنبالم برم بگیرم یاباپدرشوهزم؟؟

میترسم زشت باشه باپدرشوهرم برم ازطرفیم روم نمیشه😐چکارکنم بنظرتون

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلش بگیر عزیزم چرا روت نشه اونم مثه بابات

هواسرده قبلش بخوام بگیرم باپیاده برم بیرون😑

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
گل اون باید بخره نه تو!!!! خنگیا!!!

چرا

اون دیشب خونمون بود برام گل اورده بود

قبلش بخر عشقم  با آژانس برو بگیر

مرسی عزیزم😗

چرا اون دیشب خونمون بود برام گل اورده بود

گل که زن نمیخره😐😐😐هرشبم برات بخره کمه ...اون وظیفشه تو که زنی نباید بخری که 

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
نه صب کن الان میام کولت میکنم😕

اسنپ میگیرم توزحمت نیوفت😐

ما زنا جنسمون لطیفه با گل حال میکنیمو و وظیفه مرده که بخره اما مردا اصلا از گل خوششون نمیاد زرت میندازنش دور...باور کن تابحال ندیدم زنی برای مرد گل بخره🤕🤕

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
گل که زن نمیخره😐😐😐هرشبم برات بخره کمه ...اون وظیفشه تو که زنی نباید بخری که 

اخه ما ی دعوای خیلی بدکردیم چندشب پیش اون گرفته بودکه ازدلم دربیاره

منم مقصربودم میخوام ازدلش دربیارم😑

ما زنا جنسمون لطیفه با گل حال میکنیمو و وظیفه مرده که بخره اما مردا اصلا از گل خوششون نمیاد زرت میند ...

۴ساله باهمیم تاحالایبارگرفتم براش😑اونم روز تولد

اگه امروزبگیرم میشه ۲بار

اخه ما ی دعوای خیلی بدکردیم چندشب پیش اون گرفته بودکه ازدلم دربیاره منم مقصربودم میخوام ازدلش دربیا ...

با گل اخه؟؟😐😐😐مردا چه علاقه ای به گل دارن خواهر من😐از اینور بدی از اون ور میندازه دور😂یه جعبه شیرینی بگیر یا یه تیشرتی چیزی باید از قبل میگرفتی نه گل😖😖😂😂