tanhaii مدیر استارتر عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 3583 عنوان خانمایی که بینیاتونو عمل کردید توروخدا میاید؟ 646 بازدید | 50 پست چندروز بعد از عمل راحت تنفس داشتید از بینی؟چند روز بعد از عمل غذای معمولیو شروع کردین؟ایا داخل بینیتونو با پماد چرب میکردین؟این کار خوبه یابد؟ یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور نیست. 1397/10/05 | 16:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eliiiiize عضویت: 1396/06/17 تعداد پست: 18668 ۲ هفته بعد تنفس راحت ۱ ماه بعد دیگه راحت غذا میخوردم.آره بینی رو باید چرب کنی تا وقتی بخیه ها هستن جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
tanhaii مدیر استارتر عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 3583 یک هفته امروز روز پنجمه که عمل کردم گاهی یه کوچولو راه نفسم بازمیشه دوباره کیپ میشه.نگرانم یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور نیست.
پری_زاد عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 19515 من با دکتر عامری عمل مردماز فردای روز عمل همه جی میتونستم بخورمبعد یک هفته که پانسمانو برداشتم راحت نفس میکشیدمهیچ پمادی هم نزدم چون کفت پماد بزنی جاش میمونهخداروشکر الان نزدیک شش ماهه خیلی راضیم دست و پنجولش طلا 🧚♀️
malifficent عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 3609 تنفس که وقتی تامپنمو در اوردم خوب و عادی بود پمادم دکتر خودش نوشت اره چرب میکردم ده روز بعد عمل دیگه غذای عادی 😈😈...Well Well
tanhaii مدیر استارتر عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 3583 ۲ هفته بعد تنفس راحت ۱ ماه بعد دیگه راحت غذا میخوردم.آره بینی رو باید چرب کنی تا وقتی بخیه ها هستن چند بار در روز؟ضررنداره؟ یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور نیست.
anahita_76 عضویت: 1396/07/07 تعداد پست: 6309 یک هفته. چرب کنی خوبه، مخصوصا برا کشیدن بخیه و.. کمتر درد میکشی
2maman_mehrad عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 6819 غذا روز دوم سوم خودم تامپون و در آورد خیلی راحت نفس میکشیدم و پوماد هم باید بزنی وشست و شو با سرم که بخیه های جذبی داخل بریزه
tanhaii مدیر استارتر عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 3583 تنفس که وقتی تامپنمو در اوردم خوب و عادی بود پمادم دکتر خودش نوشت اره چرب میکردم ده روز بعد عم ... اخه برای من یک ساعت بعد از عمل تامپونامو دراوردن یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور نیست.
monesreza عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 189 فردای عمل نفس کشیدمرژیم غذایی نداشتم فقط غذای سفت نمیشه بخوری مثل ته دیگ یا میوه مثل سیب پمادم فقط جایی بخیه میزدم اونم تا سه روزنکاتی ک باید رعایت بشه رو تا ۴ ماه رعایت کردمبه همین سادگی و به همین زیبایی😁😁😁😉
tanhaii مدیر استارتر عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 3583 من با دکتر عامری عمل مردم از فردای روز عمل همه جی میتونستم بخورم بعد یک هفته که پانسمانو برداشتم ر ... خداروشکر یعنی از فردای عمل مشکلی تو جویدن نداشتی؟ یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور نیست.
malifficent عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 3609 اخه برای من یک ساعت بعد از عمل تامپونامو دراوردن عزیزم روش کار هر دکتری یه جوره نوع بینی و... اینام متفاوته این اطلاعاتو همه باید از دکترت بگیری چند وقته عمل کردی؟ 😈😈...Well Well
eliiiiize عضویت: 1396/06/17 تعداد پست: 18668 چند بار در روز؟ ضررنداره؟ بخیه های من جذبی بود ولی تقریبا تا ۱ ماه پماد میزدم.نه چه ضرری جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.