2777
2789
عنوان

خانمایی که بینیاتونو عمل کردید توروخدا میاید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 50 پست

تنفسم ازاول خوب بود شب اول تامپون اذیت میکرد غذارو بنظرم یک هفته بعد خوردم اره داخل بینی باید باسرم نمکی تاچنذماه شسته بشه

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد
عزیزم شما تا کی اون گازرو پایین بینیت میبستی؟

اصلا نبسته بود پانسمانش کوچیک و جمع و جور بود کبووود هم نشدم ولی اونایی ک با من عمل کردن وحشت ناک بودن پانسمان با گج های بزرگ صورت کبود واقعا دست دکترم درد نکنه..گاز نزاشت گف ک تا دو سه روز خونابه میاد ک با دستمال پاک کن

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عملم بدون تامپون بود الان ورم بینیم کم شده ولی نوکش ورم داره خیلی نگران این ورمم ..خون هایی ک تو دما ...

منم نئک بینیم ورم داره دیروز ازمشاور پرسیدم گفت دوازده تاشونزده ماه میکشه من شش ماهه عمل کردم داداشم هفت ماهه دماغش هنوز گندس باچقدورم ولی من نه

منم نئک بینیم ورم داره دیروز ازمشاور پرسیدم گفت دوازده تاشونزده ماه میکشه من شش ماهه عمل کردم داداشم ...

من کل ورم بینیم خیلی کم شده جز نوکش 

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

خانما به منم یه جراح معرفی کنید خدا خیرتون بده سه ساله دنبال دکترم  از سال 94 الان فعلا حسنا ...

ببین من شش ماه پیش گشتم تونت عمل بینی ارزان و خوب تونی نی سایت زنانوشتن مشاورحسابی رفتم پیشش  یروزه ها چندتادکترخوب زیرنظرداشت یکیشو بمن گفتبیای چون من طبیعی میخاستم طبق خاستم عالی شداعالی نمیفهمن بینی عمل کردم خیلی طبیعی ولی دکارم تاعید خارجه کل هزینه های عمل بعدعملل چهارو صد .ی دکتردیک ام داشت دکترباقری حق اونم عالی بود عملاش میدیدم جهارونیم میگیره

ببین من شش ماه پیش گشتم تونت عمل بینی ارزان و خوب تونی نی سایت زنانوشتن مشاورحسابی رفتم پیشش  ی ...

پزشکت کی بود

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  
پنج روزه از روز اول روز به روز داره بهتر میشه تنفسم ولی هنوز راحت نمیتونم  مثل بینی سرماخورده ...

ایشالا تا یه هفته کم کم بهتر میشی بهرحال ورم داره کیپ میشه نگران نباش کاملا عادیه

امیری حسین و نعم الامیر
ایشالا تا یه هفته کم کم بهتر میشی بهرحال ورم داره کیپ میشه نگران نباش کاملا عادیه

خداکنه

خیلی نگرانم

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.