2777
2789
عنوان

خانمایی که بینیاتونو عمل کردید توروخدا میاید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 50 پست
عزیزم روش کار هر دکتری یه جوره نوع بینی و... اینام متفاوته این اطلاعاتو همه باید از دکترت بگیری چند ...

پنج روزه

از روز اول روز به روز داره بهتر میشه تنفسم ولی هنوز راحت نمیتونم 

مثل بینی سرماخورده که کیپ شده،میشه

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفس كشيدن خداروشكر مشكلي نداشتم غذاهم دكتر بهم گفت ممنوعيت نداري فقط چيزاي سفت نخور  مثل ته ديگ و... منم  همه چي ميخوردم مشكليم نداشتم . 

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد

عملم بدون تامپون بود الان ورم بینیم کم شده ولی نوکش ورم داره خیلی نگران این ورمم ..خون هایی ک تو دماغم خشک شده بود اسپری زدم و با خلال دندون و گوش پاک‌کن اروم در اوردم و بعدش ی نفس راحت کشیدم

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

عملم بدون تامپون بود الان ورم بینیم کم شده ولی نوکش ورم داره خیلی نگران این ورمم ..خون هایی ک تو دما ...

یادت میاد تا روز چندم ؟

عملم بدون تامپون بود الان ورم بینیم کم شده ولی نوکش ورم داره خیلی نگران این ورمم ..خون هایی ک تو دما ...

منم احساس میکنم همه اینا تو بینیم مونده ولی میترسم گوش پاکنو خیلی داخل ببرم

کی تامپوناتو دراوردن؟ از کی تنفست راحت شد؟

همون وقت ک ب هوش اومدم نفس میکشیدم ولی بعد ک دارو بیهوشی ها رو بالا اوردم از دماغم خون اومد و راه نفسم بسته شد

طول میکشه یه یکم چون خون خشک شده تو بینیته و غذات بابد نرم باشه که زیاد نجوی و نخند چون واقعا تاثیر داره پره های بینیت بزرگ میشه خدایی نکرده ،نیازی به چرب کردن نیست فقط روزی که خواستی بری قالبو برداره حتما دوش بگیر که شل بشه چند ماه خیلی مراعات کن بالش دوتا بزار که سر بینیت بالا بمونه بزن تو گوگل کل توصیه ها هست 

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا
طول میکشه یه یکم چون خون خشک شده تو بینیته و غذات بابد نرم باشه که زیاد نجوی و نخند چون واقعا تاثیر ...

مرسی عزیزم

منم احساس میکنم همه اینا تو بینیم مونده ولی میترسم گوش پاکنو خیلی داخل ببرم

با خلال راحت تره فقط اول اسپری بزن ک نرم بشه بعد چراغ گوشیتو بگیر ک خلال ب بخیه ها نخوره

با خلال راحت تره فقط اول اسپری بزن ک نرم بشه بعد چراغ گوشیتو بگیر ک خلال ب بخیه ها نخوره

عزیزم شما تا کی اون گازرو پایین بینیت میبستی؟