2777
2789

واسه منم بگیر اسی جون

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

س تا چند وعده دیگه پیشنهاد میده ؟

---

کارت اول: نیت و احساسات او

کارت: دو جام (Two of Cups)

این کارت نشونه‌ی علاقه و اتصال عاطفی است. نشان می‌دهد که او نسبت به تو احساس صمیمیت و دوست‌داشتن دارد و رابطه با تو برایش مهم است. احتمالاً در دلش به شروع یا نزدیک‌تر شدن رابطه فکر می‌کند.

---

کارت دوم: احتمال اقدام یا تصمیم

کارت: شش چوب (Six of Wands)

این کارت معمولاً به معنای اعتماد به نفس و حرکت به جلو است. یعنی او احتمال بالایی دارد که اقدام کند یا پیشنهاد بده، اما ممکن است منتظر موقعیت مناسب یا اطمینان از احساس تو باشد.

---

کارت سوم: زمان یا نتیجه احتمالی

کارت: چهار شمشیر (Four of Swords)

این کارت نشان می‌دهد که ممکن است او کمی صبر کند قبل از پیشنهاد دادن. این صبر می‌تواند به مدت چند هفته تا یکی دو ماه باشد، تا مطمئن شود که همه چیز آماده است و شرایط مناسب است.

---

تعبیر کلی:

دوستت (س…) احساسات مثبت و علاقه دارد، احتمالاً پیشنهاد دوستی می‌دهد، اما ممکن است برای چند هفته صبر کند تا مطمئن شود موقعیت درست است.