2777
2789

سلام.قبلا یه تاپیک زدم که یک دفعه همین چند وقت قبل میلاد و دم مغازش دیدم و شوک شدم و هیچی نگفتم و اومدم خونه سریع.(قبل ازدواجم با میلاد تقریبا یکسال دوست بودم البته بیشتر تلفنی  و چت.و حتی خاستگاریم اومد ولی خانوادم قبول نکردن و من ازدواج کردم با یکی دیگه.تاپیک اولم هست همه چی)

اوندفعه همش با خودم میگفتم کاش یکم وایمیستادم و ازش میپرسیدم ازدواج کرده یا نه و...که دیگ انقدر حول شدم سریع اومدم خونه.

حالا امروز دوباره دیدمش.

من حسابدارم یکی از چکا دریافتی برگشت خورده بود.رفتم بانک که نقد کنم.نوبت گرفتم و نشستم.که یکدفعه اومد صندلی بغل دستم نشست گفت خوبی نگار خانوم.

من ییییییخ کردم اومدم پاشم که برم دیدم 10نفر بیشتر به نوبتم نمونده و حتما این چکو باید امروز پاس میکردم.دیگه هیچی نشستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی مگه میشه بعدازدواج هم حسی داشته باشی ب قبلیا؟🤔

من اصلا حسی ب اونموقه ها ندارم.فقط شوهرم😍😍😍

خداروشکر بابت اخلاقم😍😍😍                                   خووووونسرد و صبور😁

خلاصه دوباره پرسید چه خبر؟چکارا میکنی؟

منم هیچی نمیگفتم.از آخر گفت چرا جواب نمیدی منکه حرف بدی نمیزنم

فقط برگشتم یه کوچولو نگاش کردم و گفتم هیچی

وااای خدا همه اون یکسال زنده شد.همه حرفا و خاستگاریا وااای چه روزایی بود

خب چیو بفهمه  کاری نکردی که   من خر چه جراتی داشتم چن سال پیش یه کاری کردم هنوز تو ترس فهم ...

منم ی کاری کردم ک الانم میگم عجب دیونه ای بودم  ینی دیوووونه هااا

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.