2777
2789
عنوان

چرا همه میگن کرم از خود درخته

857 بازدید | 52 پست

من تابستون امسال از تهران برگشتم شهرمون شوهر خواهرم وسایلمون بار زد شوهرم موند که کاراش تموم کنه منم با دومادمون اومدم شب که خواب بودم تو ماشین حس کردم دستش رو کمرمه نمی‌دونستم چکار کنم هیچی نگفتم خودمو به خواب زدم بعد چند دقیقه بیدار شدم خودمو جمع و جور کردم .صبحش بهم گفت من تو رو دوست دارم گفتم من نشنیده میگیرم حرفتو.کاش می‌تونستم عکس العمل تند نشون بدم متاسفانه اصلا نمیتونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم همین متاسفانه اصلا نمیتونم هات باعث میشه طرف پرروتر بشه و بیشتر جلو بیاد!همون جا که دست زد به کمرت باید میزدی تو گوشش!

پانداتون رو در راه رسیدن به سلطنت قطع دسترسی کردن!!!!  

تف میکردی تو صورتش یه سیلی هم میزدی تا حساب کار دستش بیاد

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

وقتی دستشون رو کمرتون بود  باید عکس العمل نشون میدادید  نه سکوت !!!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

از اون روز شروع کرد پیام دادن منم جواب نمی‌دادم .دیدم شورشو در آورده به خواهرم گفتم شوهرت پیام میده .راستی یادم رفت بگم من و خواهرم واحد کنار هم زندگی میکنیم.اونم گفت تحویل نگیر .ولی تمومی نداشت.

خواهرم بعداً گفت یه ساله بهم میگه به خواهرت بگو از شوهرش جدا شه  با من ازدواج کنه.من دوستش دارم اونم منو دوست داره.منم به خواهرم گفتم خوبه زود بهت گفتم مسأله رو میخوای میرم پرینت اس ام اس برات میگیرم

ما که نمیدونیم چه رفتاری از شما دیده یا ندیده که حس کرده میتونه دستش رو بذاره رو کمرت 

اینکه میگن کرم از خود درخته لزوما معنیش این نیست که شما ازش دعوت کردی بیا دست بزن به من....همین که واکنش مناسب نشون ندادی برای اون آقا یعنی چراغ سبز حالا هر چی بالا بری پایین بیای که واکنش منفعلانه من از بی دست و پایی هست نه از ذات خراب...متاسفانه مردم باور نمیکنن پس بهتره شجاعتت رو جمع کنی و اینجور مواقع واکنش نشون بدی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

واقعااا اینا ک میگید ساخته ذهنتونه چیه... دست گذاشته رو کمر شما هیچی نگفنی ...خاهرت یه ساله میدونه شوهرش شمارو میخاد نگاه جنسی داره ب شما باز باهاش زیر یه سقف واییی خدا 😤

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍