2777
2789
عنوان

بچه ها خونه گذاشتم برای رهن کامل

152 بازدید | 15 پست

مشتری پیدا نمیشه چه غلطی بکنم 

البته خودم اینجا مستاجرم،خونه خریدم ،صاحب خونه میگه تا اینجا رهن نره پول نمیدم تا اخر ماه هم وقت دارم ۲۶ ماه قبل بهش گفتم ،ب ۲۰ تا املاک سپردم 

اصلا خونه خیلی اومده پایین مستاجر نیست 

باید پپل بدم ب خونه ای که خریدم ی مقدار کم دارم 

چیکار کنم دو هفتس دیونه شدم همش عصبی ام

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وظیفه مستاجر نیست که مستاجر پیدا کنه باید پولت رو بده مگر ابنکه داری زودتر از موعد تخلیه میکنی

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

یعنی برای امسال قرارداد بستی ولی الان میخوای بری؟

کرایه یه ماهو خودت بده و مبلغ رو برای مستاجر بعدی پایینتر بگو

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خب وظیفه مستاجر نیست که مستاجر پیدا کنه باید پولت رو بده مگر ابنکه داری زودتر از موعد تخلیه میکنی

بله دارم زودتر پا میشم چون خونه خریدم 

یعنی برای امسال قرارداد بستی ولی الان میخوای بری؟کرایه یه ماهو خودت بده و مبلغ رو برای مستاجر بعدی پ ...

اره قرارداد بستم ،ی موقعیتی پیش اومد تونستم خونه بخرم 

نه الان باید یکی اینجارو بپسنده ک صاحب ملک پول بده حاضرم خسارت بدم قبول نمیکنه

اره قرارداد بستم ،ی موقعیتی پیش اومد تونستم خونه بخرم نه الان باید یکی اینجارو بپسنده ک صاحب ملک پول ...

مبارک باشه.

میگم مبلغی از رهن یا کرایه مستاجر بعدی رو خودت بده.

من یه خونه اجاره دادم همینجوری شد. مبلغ رهن صد تومن و کرایه ده تومن بود. مستاجر اولی خودش تو دیوار یکی دیگه رو پیدا کرد. بعد هشتاد تومن گرفت و رفت. بعدی ۸۰ تومن پیش و ماهی ۸ تومن میداد

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
مبارک باشه.میگم مبلغی از رهن یا کرایه مستاجر بعدی رو خودت بده.من یه خونه اجاره دادم همینجوری شد. مبل ...

سلامت باشی من خالی خالی خالی ام نزدیک ۲ خونه شد چون قدیمی بود داخلشو دارم بازسازی میکنم پول کم اوردم اصن هیچی ندارم الان تو حسابم ۱۰ تومن

سلامت باشی من خالی خالی خالی ام نزدیک ۲ خونه شد چون قدیمی بود داخلشو دارم بازسازی میکنم پول کم اوردم ...

از همون رهنی که دادی کم میکنه.

مثلا گفتی ۳۵۰ دادی؛ خونه رو ۳۳۰ بذار تو دیوار و بنگاها و... اون مبلغ رو از مستاجر بعدی بگیر و بیخیال ۲۰ تومن شو.

از همون رهنی که دادی کم میکنه.مثلا گفتی ۳۵۰ دادی؛ خونه رو ۳۳۰ بذار تو دیوار و بنگاها و... اون مبلغ ر ...

متوجه شدم اما روش حساب کردم برای سرامیک و رنگ و ۲۰۰ هم باید بدم ب اون طرف که خونه خریدم ازش

متوجه شدم اما روش حساب کردم برای سرامیک و رنگ و ۲۰۰ هم باید بدم ب اون طرف که خونه خریدم ازش

اینجوری سخت اجاره میره شهریور دیگه جابجاییا تموم شده. انشالله که پیدا شه