من هیچ دوستی ندارم هیچ دوستی و این خیلی عذابم میداد که نمیتونم با هیچکس درد و دل کنم ، واقعا بعضی روزا آدم خیلی احتیاج داره که درمورد مشکلاتش با یه نفر حرف بزنه و حتی براش گریه کنه، چون مادرم خیلی سختی کشیده درمورد سختیای زندگیم هیچ وقت باهاش حرف نمیزنم دوست دارم فکر کنه من خیلی خوشبختم و هیچ وقت غصه منو نخوره، امروز خیلی حالم بد بود خونه تنها بودم شروع کردم با صدای بلند برای خدا تمام غصههامو گفتم و هرکس آزارم داده بود براش تعریف کردم گفتم خدایا حیف که فقط گوش میدی کاش میتونستم جواباتم بشنوم ، فکرشم نمیکردم ولی الان خیلی سبک شدم خیلی حس خوبی دارم با اینکه جواباشو نمیشنویم ولی وقتی باهاش حرف میزنیم چقدر خوبه چقدر قلبمون آروم میگیره، فکر کنم بهترین دوست فقط خودشه چون رازهامونم پیشش میمونه
آدمها به لبخندی که روی لبی میآورند و به دردی که از کسی میکاهند میارزند...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ای رفیق کسی که رفیقی ندارد ...🙂🤍آبجی خیلی خوشحالم برات چونکه رفتی سمت خودش(:جواب خدا رو نمیشنویم ...
بله شما خیلی قشنگ گفتی، دیگه میخوام هر روز باهاش حرف بزنم و منتظر میمونم تا جواباش رو توی زندگیم ببینم نه که بشنوم، انگار بقیه فقط حرف میزنن ولی خدا تو زندگیت بهت نشون میده اونچیزی رو که تو باید ببینی...
آدمها به لبخندی که روی لبی میآورند و به دردی که از کسی میکاهند میارزند...