2777
2789
عنوان

امروز با خدا درد و دل کردم

82 بازدید | 8 پست

من هیچ دوستی ندارم هیچ دوستی و این خیلی عذابم میداد‌ که نمیتونم‌ با هیچکس درد و دل کنم ، واقعا بعضی روزا‌ آدم خیلی احتیاج‌ داره که درمورد مشکلاتش‌ با یه نفر حرف بزنه و حتی براش گریه کنه، چون مادرم خیلی سختی کشیده‌ درمورد سختیای‌ زندگیم هیچ وقت باهاش حرف نمیزنم دوست دارم فکر کنه من خیلی خوشبختم‌ و هیچ وقت غصه منو نخوره، امروز خیلی حالم بد بود خونه تنها بودم شروع کردم با صدای بلند برای خدا تمام غصه‌هامو‌ گفتم و هرکس آزارم‌ داده بود براش تعریف کردم گفتم‌ خدایا حیف که فقط گوش میدی‌ کاش میتونستم‌ جواباتم‌ بشنوم ، فکرشم نمیکردم‌ ولی الان خیلی سبک شدم خیلی حس خوبی دارم با اینکه جواباشو‌ نمیشنویم‌ ولی وقتی باهاش حرف میزنیم‌ چقدر خوبه چقدر قلبمون‌ آروم میگیره، فکر کنم بهترین دوست فقط خودشه چون رازهامونم‌ پیشش‌ میمونه

آدمها به لبخندی که روی لبی می‌آورند و به دردی که از کسی میکاهند می‌ارزند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صد صفر از بقیه که با این و اون درددل می کنن جلوتری

امروز فهمیدم که اصلا بی‌کس نیستم‌ وقتی اون میشنوه‌ خیلی آروم‌ترم

ای رفیق کسی که رفیقی ندارد ...🙂🤍آبجی خیلی خوشحالم برات چونکه رفتی سمت خودش(:جواب خدا رو نمی‌شنویم ...

بله شما خیلی قشنگ گفتی، دیگه میخوام هر روز باهاش حرف بزنم و منتظر میمونم‌ تا جواباش‌ رو توی زندگیم‌ ببینم‌ نه که بشنوم، انگار بقیه فقط حرف میزنن ولی خدا تو زندگیت بهت نشون‌ میده‌ اون‌چیزی رو که تو باید ببینی...

بله شما خیلی قشنگ گفتی، دیگه میخوام هر روز باهاش حرف بزنم و منتظر میمونم‌ تا جواباش‌ رو توی زندگیم‌ ...

آفرین دقیقاً (:

آبجی معنی دعای جوشن کبیر رو بخون خیلی قشنگه فکر کنم این جمله که میگه ای رفیق کسی که رفیقی ندارد توی جوشن کبیره🙂🤍🎀

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

آفرین دقیقاً (:آبجی معنی دعای جوشن کبیر رو بخون خیلی قشنگه فکر کنم این جمله که میگه ای رفیق کسی که ر ...

حتما خدا خواسته من این جوابو از شما بگیرم، واقعا چقدر جوشن کبیر در وصف حالیه‌ که دارم، حتما میخونمش‌ 

حتما خدا خواسته من این جوابو از شما بگیرم، واقعا چقدر جوشن کبیر در وصف حالیه‌ که دارم، حتما میخونمش‌

فدات شم من آره خدا خیلی بزرگه آفرین که نشونه ها برات مهمه ؛ آره جوشن کبیر نشون میده آدم تنها نیست معمولا شب های قدر هم خونده میشه (:

به عواقبِ کارهات فکر کن(: