2777
2789

سلام عزیزان می‌خوام توکارش دقیق ووارد باشه وتجربتون وبگید لطفاً😘 از سید محمد خاتمی کسی رفته یا چیزی شنیده چون نوبت دهیش راحته تونت م خیلی تعریف کردنش ممنون میشم کمکم کنید

پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر ماه چرا

براچکاپ ماهیانه آخه دکترارومیگن بهتروقت میذارند برانینی یا تا بهداشت و کارشون بهتره مشکلی باشه خدایی نکرده میگن دخترم لباش خشکی زده شدید گفتم ببرمش دکتر اگه خوب بود ماهانه ببرم برای وزن گیری ورسیدگی بهش 

براچکاپ ماهیانه آخه دکترارومیگن بهتروقت میذارند برانینی یا تا بهداشت و کارشون بهتره مشکلی باشه خدایی ...

اتفاقا چون بهداشت کارشون اینه و هر روز کلی نی نی برای چکاپ میرن تجربشون بیشتره...بعد اینکه کارت واکسن و وزن گیری این چیزا دست بهداشته نه پزشک...اگه خدایی نکرده مشکلی پیش اومد خب باید پزشک بره وقتی سالمه چزا به دکتر عادت بدی خودتو....من پسرمو ۲۰ روزگی بردم فقط همین....الان تو سه ماهه هیچ پزشکی نبردمش خدا رو شکر

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
اتفاقا چون بهداشت کارشون اینه و هر روز کلی نی نی برای چکاپ میرن تجربشون بیشتره...بعد اینکه کارت واکس ...

منم نبردمش تا حالا غیراز دوروزبعد بیمارستان ک بردمش آخه لباش بدجورترک کرده ماه اول وزنگیریش خیلی خوب بود این ماه کمتربود نگران شدم دلیلش نفهمیدم بعد دوستم گفت دکترکارش بهتره منم گفتم برالبش ک می‌خوام برم برا چکاپ ببرم حالا فعلا لبش خیلی بدجوری شده دنبال دکترکاربلدم الکی دارونده وبرا مواقع ضروری ببرمش