2777
2789

صبح پریود شدم...لعنتی سروقت و منظم و دقیییییق هم میاد ولی چه فایده که برام زمینه بچه دار شدن رو فراهم نمی کنه

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شما 😢😢 اخرسرم یه دونه پوچ 

الانم جاریام جفتشون باهم باردارن همش پز میدن

دیگه تحمل ندارم😢😟😔😔😔😔😔😔

خدا ب دلمون نگاه کنه

تیرماه 97 بعد از 10 .11 ماه اقدام ب کمک کلومیفن و لتروزول حامله شدم پوچ بود شهریور سقط شد😢خدایا ناامیدمون نکن😔22آبان 98 شروع دوباره.... خدایاشکرت که کنجد توو دلم کاشتی خودت برام حفظش کن دعا کنید قلب کنجدم تشکیل بشه باید هرروز آمپول انوکسان بزنم🙏قلب کنجدم تپید ❤️😍خدایا سالم بیاد بغلم این حس برای تمام زنای سرزمینم آرزو میکنم.💋💋💋💋💋دخترم دنیامه

فقط و فقط و فقط خواست خداست که کی حامله بشی😔

ان‌شالله بزودی میاد تو دلت

من کلی ماه دارو خوردم و نشد 

وقتی کلا درمان رو گذاشتم کنار همون ماه حامله شدم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
خدا بخواد با فولیکول 13 و 14 دوقلو باردار میشی مثل من هر ما سه چهارتا فولیکول 18به بالا داشتم ولی ن ...

ای جانم خدا حفظشون کنه ان شاالله که قدمشون خیره جنسیتشون چیه؟

ولی واقعا یقیق قلبی دارم تا خدا نخاد هیچیه هیچی نمیشه

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
منم مثل شما 😢😢 اخرسرم یه دونه پوچ  الانم جاریام جفتشون باهم باردارن همش پز میدن دیگه تحمل ن ...

پز میدن به چیزی که خواست خداست؟

دهنده و گیرنده خداست و اونا فقط حمل کننده بچه هستن بدون اینکه ذره ای قدرت حفظ از سقط و ناهنجاری جنینشونو داشته باشن 

عجب که از خدانمیترسن بابت این رفتار زشت

ناامید نباش عزیزم خدا تودلهای شکسته خونه داره

اگه میتونی برو یه امامزاده بگو برات روضه حضرت رقیه بخونن جواب میگیری ان شاالله

همسرت ازمايش داده؟

پارسال داده منداشت ولی با این وضعیت باید بازم تگرارشه اخه دوتا سقط هم داشتم

من ۱۸ ۲۶ ۳۱ ۱۶ آی یوای کردم پری شدم

ای خواهر. ..امان از انتظار

منم مثل شما 😢😢 اخرسرم یه دونه پوچ  الانم جاریام جفتشون باهم باردارن همش پز میدن دیگه تحمل ن ...

عزیزدل

..ناراحت نباش فدای دلت یه روزی هم ماحامله میشیم چه میشه کرد جز صبوری خدا یه چیزی میدونه که نمیده  حتما نداشتنش الان مصلحته

فقط و فقط و فقط خواست خداست که کی حامله بشی😔 ان‌شالله بزودی میاد تو دلت من کلی ماه دارو خوردم ...

واقعا ایمان قلبی دارم بحرفت..خدا حفظ کنه فرزندت رو

پز میدن به چیزی که خواست خداست؟ دهنده و گیرنده خداست و اونا فقط حمل کننده بچه هستن بدون اینکه ذره ا ...

خدا شاهده داشتم بهمین فکرمیکردم که خدا داده بهشون نمیترسن دل میشکنن نمیگن همون خدا میتونه بگیره ازشون...

واقعا ایمان قلبی دارم بحرفت..خدا حفظ کنه فرزندت رو

واقعا درک میکنم خیلی سخته

من خودمو داغون کردم با اون قرصای هورمونی😖😖😖

جفتمون بدون مشکل بودیم ولی نمیشد😔 

الان هم برا دومی تو اقدامم و باز نمیشه

اینکه بگم بهش فکر نکن و استرس جلوش رو میگیره میدونم واقعا نمیشه 

فق، تا میتونی خودتو سرگرم کن که فکر نکنی بهش

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊