2777
2789

سلام خانوما کسی بوده یک هفته قبل موعدش زیر دلش درد کنه و ترشحات ابکیش زیاد باشه و لبس زیرش خیس بشه و کمی هم ترشح سفید رنگ داشته باشه وباردار بوده باشه

همه ی اینا رو دارم ولی باردار نیستم

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

به علایم توجه نکن من از وقتی دارو میخورم یه هفته به موعدم همه ی این علائمو دارم بار اول فک کردم باردارم ولی ....

ان شالله شما باشی

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینجوری میشدم ماه های قبل ولی پری میشدم 

الانم منتظر نشستم ببینم چی میشه 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
همزمان دلتونم درد میکرد

دل درد رو یه روز قبل پری میگرفتم میفهمیدم که قراره پری شم 

الان هیچ علائمی ندارم 

ماهای پیش تخمدونامم تیر میکشید الان نه 

کاش پری نیاد 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
انشالله که نمیاد من یک هفته زیر دلم تیر میکیشه و درد میگیره

نمیدونم ایشالا که حامله باشی چن روز دیگه موعودته؟

من ترشح آبکی جوری ک ی دفعه خیس میشدم

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا

استارتر جان شاید عفونت داشته باشی ترشح سفید نشونه ی عفونتم هست منم اولا فکر میکردم علائم بارداری بعد فهمیدم ک عفونت دارم

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
نه دکتر رفتم عفونت ندارم بیشتر ابکی

خب شاید بارداری ایشالا ک باردار باشی