2777
2789
عنوان

بچه ها اینجا طلبه هست یا کسی که همسرش طلبه باشه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 37 پست

امشب واسه دوستم کلی غیبت جاریم رو کردم به خیال اینکه گناه نداره چون دوستم جاریم رو نمیشناسه الان خیلی پشیمونم 

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه سوال دارم....اپلاسیون قبل ازغسل حیض اشکال داره؟؟

نه ربطی به هم ندارند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
امشب واسه دوستم کلی غیبت جاریم رو کردم به خیال اینکه گناه نداره چون دوستم جاریم رو نمیشناسه الان خیل ...

ولی اگه یه روز جاریت رو ببینه حرفات میشه غیبت

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ی سوال داشتم غیبت کردن پشت سر کسی که مستمع اون رو نمیشناسه گناه داره

نه

ولی بهترپشت سرحرف نزنیدتاهم عادت نشه واینکه دیدت نسبت به اون شخص بدترتشه

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

من با خدا عهد کرده بودم که غیبت نکنم احساس میکنم گند زدم چکار کنم بالاخره گناه کردم یانه

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..

طلبه نیستم ولی در مورد غیبت شنیدم که اگه جوری در مورد کسی حرف بزنی که بقیه نظرشون در مورد اون شخص تغییر منفی کنه غیبته؛ حالا دیگه بشناسه و نشناسه نمیدونم

یه جوری زندگی کن،که خدا عاشقت بشه ...

مطمئنم دوستم تا آخر عمرش جاریم رو نمیبینه

شما طلبه ها تو دوره تحصیلتون حقوقم میگیرید ؟؟؟ 

خانم ها نه.اما اقایان یه شهریه جزئی و مشخصی دارند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

ببین منم سعی می کنم غیبت نکنم یه چیزی خیلی بهم کمک کرد همیشه وقتی می خوام اراده کنم حرف بزنم در مورد کسی که می دونم غیبته همش با خودم تکرار می کنم شاید اون شخص من رو نبخشه مسلما حقشه که نگذره و این که مطمئن باش با غیبت گناهشو می شوری و اینکه از حسنات خوذت می ره تو پرونده دیگری که غیبت میشه خیلی خدایی زور داره این چندتا خیلی کمکم کرده به حداقل برسونم مگر از دستم در بره

طلبه نیستم ولی در مورد غیبت شنیدم که اگه جوری در مورد کسی حرف بزنی که بقیه نظرشون در مورد اون شخص تغ ...

نه این درست نیس نظر بقیه عوض بشه یا نشه خوب صددرصد نظر بقیه عوض شه بدتره ولی  مهم اینه که اون طرف راضی باشه اون صحبت درموردش گفته بشه یا نه که اگه راضی نباشه غیبته

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم