2777
2789

یه دختره 21ماهه بد غذا دارم

زیک پلاس وسولفات و چند مدل مولتی ویتامین استفاده کردم ک تاثیری نداشته

میخام حتی الامکان راسیپ نخرم 

از عوارضش میترسم

البته اگه از راسیپم کسی راضی بوده ممنون میشم تجربه شو بگه

یا رب نظر تو برنگردد...

سلام منم مثل شمام دخترم واقعا بد غذاس.ولی تا کی شربت اشتها بدی.وزنش جقدره

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راسیپ من راضیم ولی خواب آوره

عصبیش نمیکنه؟خب تا وقتی بدی اثر داره.من دخترم سر غذا خوردن دقم میده ولی شربت اشتها چارش نیست.شانس مام این بوده دیگه.امیدوارم بهتر بشن

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
سلام منم مثل شمام دخترم واقعا بد غذاس.ولی تا کی شربت اشتها بدی.وزنش جقدره

11ونیم بود

از شیر گرفتم افتاد ب غذا دوهفته ای شد12

مریض شد برگشت 11 ونیم

چون غذا نمیخوره خیلی بداخلاقه وگرنه وزنش نرماله

یا رب نظر تو برنگردد...
بچت چند وقتشه؟ روزانه چند سی سی؟ مثلا چند ساعت میخابه؟

بچم ۵سالشه روزانه ۲ سی سی اگه خورد ظهر وشب زود میخوابه

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺

من دکتر دخترم بهش خودش راسیپ داده بود.دفه ی بعد که رفتیم پیشش گفت چرا اینقدر عصبیه.مگه دارو چی میدی.دید خودش راسیپ نوشته.گفت راسیپ عصبیش میکنه یه مدت کوتاه باید میدادی نه دوماه.