2777
2789
من اونم شدید ها شدیییید  یعنی منو میبینه کلا حالش دگرگون میشه😑

وای مال منم مخصوصا که شوهرش منو مثل خواهر دوست داره, آتیش میگیره بنده خدا

هر چیز که در جستن آنی آنی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا حسادت بعضی وقتا پیش میاد 

همه انسان هستیم احساس و عاطفه داریم بعضی وقتا ممکن هست حس حسادت داشته باشیم فرداش یادمون بره اصلا چی بود 

نگید هر کی حسادت کرد پست هست 

زشته بخدا مگه آدم نیستیم ما

منم جاریم جشن تولد برا خودش تالار گرفت خرج چند میلیونی کرد چند روز حسادت کردم 

بعد از سرم افتاد با خودم خلوت کردم دیدم هر کس زندگیه خودشه به من چه اون چیکار میکنه

بعدا هم به گوشم رسید چقدر دعوا کردن شوهرش خسته شده از ولخرجی هاش ....

یه جاری دیگه م هم من مبل عوض کردم 

به گوشم رسید چقدر دعوا راه انداخته که منم مبلمان عوض کنم...

حس حسادت هست 

مثل حس عصبانیت ناراحتی ...عادیه 

یکی کم یکی زیاد ...😊

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بهش حق بده، منم این شرایطو دارم و خیلی ناراحتم چون حس می کنم شوهره اونو بیشتر از من قبول داره

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

ای بابا خودشونو عذاب میدن وگرنه که من عین خیالمم نیست

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

[QUOTE=77721833]اهان پس برادرشوهرتون فقط به شما نمیگه پس این حسودی نمیشه

از بس هرکی هرچی داشته گفته منم میخوام  باردرشوهرم مدام میگه من وسعم نمیرسه نمیتونم هرکی هرچی داره برا تو بخرم 

امضامم یه نگاهی بکن و ریپلای نکن‌دوست عزیز 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
بهش حق بده، منم این شرایطو دارم و خیلی ناراحتم چون حس می کنم شوهره اونو بیشتر از من قبول داره

من کاری باهاش ندارم ولی اون همه جا صفحه میزاره پشت من, من فقط دوری و دوستی پیشه کردم به خدا

جاری من 

هرچی که میخواستم بخرم اون اوایل عقدم میگ

ف این جنسش بدرد نمیخوره یا زشته یا رنگش خوب نیست بعدمیدیدم خودش چند وقت بعد همونو خریده...یا من انگشتر خریدم دقیقا از فرداش اون یه انگشتر بدلی کرد دستش من چند وقت بعد انگشترمو فروختم به خدا از اون موقع 3سال میگذره دیگه ندیدم انگشتر دستش بکنه.شوهرش بهش اجازه نمیداد کلاس رانندگی ثبت نام کنه من که ثبت تام کردم اینم یه سلیطه بازی درآورد که شوهره اجازه  اینم بره...تو عروسیم که انقدر کاراش ضایع بود یا با فامیلای من دعوا میکرد یا اخم و تخم میکرد و یه گوشه مینشت جوری که هنوزم تو عروسی های فامیلامون ازش تجدید خاطره میکنن و میخندن😧😧..... آخریشم اینکه شوهرم و برادرشوهرم باهم مغازه داشتن هیچ برادری مثله این دوتا نبودن که انقدر خوب باشن همچین بینشون اختلاف انداخت که الان دوتا برادر جدا شدن که هیچ به خون هم تشنه شدن

[QUOTE=77721833]اهان پس برادرشوهرتون فقط به شما نمیگه پس این حسودی نمیشه از بس هرکی هرچی داشته گفته ...

جاریت حق داره بهت حسودی کنه 

اینجا سایت عمومیه ریپلای هم آزاده گلم 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

ای بابا خودشونو عذاب میدن وگرنه که من عین خیالمم نیست

آره بخدا , تا پیش زندایی شوهرم نشسته پشت سر من حرف زده منم به زنداییش گفتم دوست ندارم بشنوم کی چه چیزی پشتم گفته