2777
2789
من  به مقدار فراوااااااان در حدی که  اگه بگم بیاین خونمون برادرشوهرم جلو همه و جلو زنش می ...

ببخشید چقدر اعتماد به نفس دارید

من اگه وسایلام از طلا هم باشه نمیتونم این حرفو بزنم

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فعلن جاری ندارم ولی شوهرم یه زندایی داره دوسال ازمن کوچیکتره ولی همزمان عروسی کردیم،فوق العاده حسودی میکنه،طوریکه وقتی حامله بودم به وضوح حسادتوداخل چشماش دیدم،یبارتوی عروسی زل زده بودبمن،من یه لباس سبزپوشیده بودم دفعه ی دیگه که رفتم عروسی خانوم دقیقا همرنگ لباس قبلی من یعنی سبزلباس پوشیده بود

جاری من رفته دعا گرفته من دست به خودکشی بزنم واقعا داشتم این کارو میکردم به دعام اعتقادی نداشتم تا مامانم برام باطل سحر گرفت بهتر شدم 

دلیل زنده بودنم پسرم وباباش  

من. چون برادرشوهرام خرج زناشونو میدن اما من خودم خرج خودمو میدم

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏

خیلی حسوده ولی من کلا دگ حسابش نمیکنم از اول میخاستم باهاش خوب باشم دیدم ادم نیست منم الان فقط سلام خداحافظ همین

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
سوال منم هست .اونهایی که میگن من لطفن بگن چطوری فهمیدن

حتي سلام نميكنه و انگار سلام منم نميشنوه

وارد جمع ميشم همه بلند ميشن و دست و... اما به اون هي بايد بگم فلاني سلام!! فقط چون بزركتره احترامشو دارم

ببخشید چقدر اعتماد به نفس دارید من اگه وسایلام از طلا هم باشه نمیتونم این حرفو بزنم

نمیبخشم

وسعم نمیرسه تکیه کلام شوهرشه من اصلا نگفتم چیز گران بهایی دارم 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 

من

اونم شدید ها شدیییید 

یعنی منو میبینه کلا حالش دگرگون میشه😑

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

من !!!

البته هنوز جاری ندارما ، ولی میدونم وقتی بیاد حتمااااا به من حسودیش میشه😁😁😁

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 

همه اهالی نی نی سایت, ولی خدایی جاری من خیلی تابلو حسودی میکنه به مادر شوهرم گفته بود شما فقط هوای فلانی رو دارید ,مادر شوهرمم گفت فلانی هم هوای منو داره همه چی عوض عوضه

هر چیز که در جستن آنی آنی!