بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امروز فرمول یک علی ضیا یه اقاییو اورده بود گل ناز پرورش داده تو زمین اجاره ای ۵۰۰ میلیون همون بار اول سود کرده برنامشو تو نت میتونی پیدا کنی ...چون رشتش کشاورزیه خیلی به دردش میخوره اگه پیجشو پیدا کنی تو اینستا میگفت اموزش رایگان داره واسه شروع کردن کار و اینا
برا خودم نمیخوام ولی مهارتش بیشتر کامپیوتر و گوشی اینا
اگه اطلاعاات فناوری دارید
جرا تو زمینه دستکاه ماینر و بورس ارز دیجتال کار نمیکنید
یک ماه راجبش مطالعه کتید..خیلی راحته
کار تولیدی با مبلغی که دارید..فقط پول اصلی تون از بین میبره
کار داخلی خوبه..ولی واقعا سود در حال حاضر وجود نداره
پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
حتی مغازه رو هم حساب نکنیم وقتی الان نوار بهداشتی دونه ای 12 هزارتومن و رب گوجه دونه ای 20 هزارتومنه حالا باقیه جنسا که تعدادشونم کم نیستو حساب کن و اینکه از هرکدوم باید به تعداد استاندارد بخره واقعا با 20 تومن که هیچ با 50 تومنم نمیشه شروع کرد.بالاخره نمیشه انقدر خالی باشه که مشتری که 6 قلمجنس میخواد 3 قلمشو نداشته باشه
حالا بماند که حداقل حداقل حداقل 50 میلیون هم برای مغازه لازمه