2777
2789
عنوان

با سرمایه ۱۵ تا ۲۰ میلیون چه کاری میشه انجام داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 87 پست
واقعا الان با شرایطه اقتصادیه فعلی ۱۰ یا ۲۰ تومن پولی نیست اصلا نمیشه به عنوان سرمایه بهش نگاه کرد ...

اره واقعا

من خودم شاغلم 

ولی واقعا جونا درگیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره باید یه نفر پیدا کرد با این سرمایه ها جونا موندن چیکار کنن

آره واقعا ماام همین شرایط داریم  

مسافر کوچولوی دل من ... برای گرفتن دستای کوچولوت لحظه شماری میکنم 😄😇👶💓💓
البته میتونه مثلا غرفه رو بگیره بده به فروشنده.اونقدر در میاره که اخرش یه 3 تومنی هم براش بمونه

واقعا

ذرت منظورتون همون ذرت مکزیکی هستش

بعد مثلا مکانش بازار اینا یا نمایشگاه؟

واقعا الان با شرایطه اقتصادیه فعلی ۱۰ یا ۲۰ تومن پولی نیست اصلا نمیشه به عنوان سرمایه بهش نگاه کرد ...

به نظره من بهترین کار اینه یه شریکه مطمعن پیدا کنید(چون الان  نمیشه به هر کسی اعتماد کرد دیدم که میگم) و سرمایه اولیتون رو بیشتر کنید اونوقت دستتون بازتره برای انتخاب 

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
به نظره من بهترین کار اینه یه شریکه مطمعن پیدا کنید(چون الان  نمیشه به هر کسی اعتماد کرد دیدم ک ...

الانم هیشکی نمیاره پولش رو بده به کسی

ولی باید تلاش کرد

واقعا ذرت منظورتون همون ذرت مکزیکی هستش بعد مثلا مکانش بازار اینا یا نمایشگاه؟

اره عزیزم ذرت مکزیکی.ون فله خریداری میشه هزینش میاد پایین فقط نمیدونم الان با این پول بشه غرفه گرفت یا نه

مثلا جلوی پاساژهای شلوغ خوبه