2777
2789
عنوان

با سرمایه ۱۵ تا ۲۰ میلیون چه کاری میشه انجام داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 87 پست
اگه اطلاعاات فناوری دارید جرا تو زمینه دستکاه ماینر و بورس ارز دیجتال کار نمیکنید یک ماه راجبش مطا ...

همون منظورتون بیت کوین ایناست

میشه بیشتر توضیح بدین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون منظورتون بیت کوین ایناست میشه بیشتر توضیح بدین؟

بله الان بیت کویین بالاست.. بعد هم ارز ماکر فلا خوبه

خلاصه موضوع اینکه شما میاین یک دستگاهی به اندازه یک جعبه دستمال کاغذی

اتصال برق و اینترنت میدید و براتون سود دهی میکته..

چطوری؟ به این صورت که الان در حدود 3.4سال ایدان خیلی بهش پرداخته و سال اخیر شدید شده

این دسنگاه کارامدی یک کامپیوتر پر قدرت داره که مدل قیمت های مختلفی داره.

مثلا شرکت علمی و سازمان مثل هوافضا باید برای یک ابر رایانه 1000 میلیارد هزینه کته.. میاد از این طریق استفاده میکته.. این دستگاه ها از تمام دنیا مثل یک سیستم یکپارجه بهم متصل میشه و کار ابررایانه میکته و سودش اینکه اون سازمان خرجش کم میشه.. 100 میلیارد ممکن هزینه کنه..

و بابت اینکه شما این دستکاه گذاشتید بهنون حقوق میده

و راحت قابل تبدیل به تومان هست.. و فقط به اینترنت و برق باید وصل بشه

مثلا دستکاه که ارزش داره حدود 8 میلیون هست.. این دستکاه بصورت خالص الان 500الی600 در ماه درامد داره..

ولی دو ماه میشه دلار بالا بود و قیمت بیت کویین بالا تر بود.. ماهی 1400الی1600 درامد داشت..

تنها ایرادش نوسانات ارزی هست.. تا حالا زیر 500 تومان نیومده..

جزییات خاص دکه هم داره که ارزشش تنزل نمیده

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
بله الان بیت کویین بالاست.. بعد هم ارز ماکر فلا خوبه خلاصه موضوع اینکه شما میاین یک دستگاهی به ا ...

آخه بیت کوین خیلی ریزش داشت

شما خودتون یا کسی اینکار رو انجام میده؟

آخه بیت کوین خیلی ریزش داشت شما خودتون یا کسی اینکار رو انجام میده؟

بله همین میگم دگه

دو ماه پیش قیمت بیت کویین بالا بود

ماهی 1500 راحت درامد داشت

یک هفته پیش شد 3990

الان باز شده 4100 که به تومان 600 تومان میشه

بله من گسی دارم حرفه ی دارند کار میکنند خودمم تو فکرش جدی هستم

صاحب نظرها در مورد ارز دیجیتال با شرایط الان معتقدن 4.5 سال اخیز اصلا بیت کویین هیچ اسببی نمیبنه.. ممکن یک دهه دگه یک ارز دگه خیلی رخ بالا ببره

بیت کویین خیلی تلاش کرد به اینجا رسیده الان توی تمام دنیا خود پرداز مخصوص داره..

حداقل شما تا دوسه سال پولتون میتونید دوبرابر کنید

ضرر نمیکنید

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم