یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم این راهکار تأثیری در میزان عرق شما نداره اما بوی عرق رو ب کل از بین میبره. شما بعد از هربار حمام وقتیکه هنوز بدن تمیزه مقداری آبلیمو با پنبه ب زیر بغلاتون بمالید . این کار حداقل تا ۳ روز بوی عرق زیربغلتون رو از بین میبره. دگ هربارک از حمام میاید بیرون همین کارو انجام بدین. توجه کن ک اگه زیر بغلتو شیو کردی اینکار باعث سوزش میشه
من همیشه زیربغلم خیس بود. لباسام داغون میشد از بس زیربغلم عرق میکرد. کلی گشتم تا الومینیوم کلرایدو پیدا کردم. سفارش دادم داروخانه برام ساخت. زیر بغلمو میسوزوند ولی چون عرق نمیکردم به هر بدبختی استفاده میکردم. تا کرم لامینینو دیدم خریدم. عالیه سوزش نداره عطر ملایمی هم داره.
ولی کلا استفاده از الومینیوم کلراید عوارض داره اما من دیگه خسته شدم ازین همه عرق کردن. استفاده میکنم ازش