2777
2789

کسانی که واسه درمان و یا به حداقل رسیدن تعریق بدن مخصوصا تعریق زیر بغل، راهکاری دارن که خودشون یا اطرافیاشون نتیجه گرفتن، لطفا از تجربیاتشون بگن.

( لطفا راهکارهای تست شده و نتیجه گرفته شده رو بگید فقط )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زاج هست که توی اسپنده

اونو از عطاری بگیر ,  پودرش بگیر بعد حموم استفاده کن

دیگه عرق نمیکنی زیاد و عرقم اصلا بوی بدی نمیده

من چندسال پیش استفاده کردم

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 

عزیزم این راهکار تأثیری در میزان عرق شما نداره اما بوی عرق رو ب کل از بین میبره. شما بعد از هربار حمام وقتیکه هنوز بدن تمیزه مقداری آبلیمو با پنبه ب زیر بغلاتون بمالید . این کار حداقل تا ۳ روز بوی عرق زیربغلتون رو از بین میبره. دگ هربارک از حمام میاید بیرون همین کارو انجام بدین.  توجه کن ک اگه زیر بغلتو شیو کردی اینکار باعث سوزش میشه

متاسفانه استفادش تاثیری نداشته 

سنگ نقره یا خاک نقره خیلی خوبه من استفاده کردم , ولی میگن توش سرب داره و برای بدن مضره

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

من همیشه زیربغلم خیس بود. لباسام داغون میشد از بس زیربغلم عرق میکرد. کلی گشتم تا الومینیوم کلرایدو پیدا کردم. سفارش دادم داروخانه برام ساخت. زیر بغلمو میسوزوند ولی چون عرق نمیکردم به هر بدبختی استفاده میکردم. تا کرم لامینینو دیدم خریدم. عالیه سوزش نداره عطر ملایمی هم داره.

ولی کلا استفاده از الومینیوم کلراید عوارض داره اما من دیگه خسته شدم ازین همه عرق کردن. استفاده میکنم ازش